Ale już nie będzie, bo nie żyje. Silvę odwalił zaś przechodzień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Silvę odwalił zaś przechodzień
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ile keczupu jak w call of duty
Mógł się na chwile schować to by przeżył
Dlaczego był sam? Zawsze chodzą parami.
kaziolord napisał/a:
Kurwa ile keczupu jak w call of duty
No tak tak mógł zasejfować jak z auta wysiadał wiedziałby już że tamten z kosą wyskoczy i z miejsca by go odpalił i level wyżej
nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka
wygląda jakby po broń biegł.nie mial broni jak to możliwe? zajebal sie na wlasne zyczenie
Nigdy już się nie zdziwię że w SSZA gliny najpierw strzelają potem pytają. Ten zapomniał, albo był na marszu blm i myślał że się dogada.
Jakiś nowy bo miał dużo czasu żeby wydobyć broń i wywiercić dziurę 17 nabojami w klatce piersiowej nożownika , zamiast tego nieudolnie zaczął uciekać
ci, którzy pytają dlaczego policmajstry zapobiegawczo wpierdalają pól kg ołowiu komuś w klatkę, macie odpowiedź dlaczego
U nas siedział by w pierdlu, no co prawda istnieje szansa że jeszcze by kogoś zabił po drodze, ale przynajmniej przez kilka lat za kratami miałby czas przemyśleć swoje czyny
Najbardziej sobolowe jest to żona i dzieciaczki mogą sobie obejrzeć ostatni dzień tatusia w pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów