Na końcu happy end.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-07-26, 12:42 ]
strzelal ogniem pojedynczym wiec byl legalny, nielegalny by byl gdyby strzelal full auto
Kurwa naiwni idioci ze strzeżonych osiedli....Chyba nigdy nie spotkaliście sie z marginesem który was otacza na ulicach...byle patologiczny śmieć z naszych ulic jest w stanie broń zdobyć. Sam byłem światkiem 3 takich sytuacji w ciągu 5 lat gdy jakiś zjeb chwalił się że ma klamkę. No właśnie oni mają a wy jesteście bezbronni zdani na łaskę patologii która nie mysli o konsekwencjach swoich czynów i w dupie ma wasze dobre wygodne życie...
Mnie zastanawia skąd się wziął medyk w wojskowym oporządzeniu?Bo cała akcja wygląda mi na rutynową kontrolę.
Zwykly pies , ranger czy inne gowno
W dzisiejszych czasach nie pięści ustalają kim będziesz w łańcuchu pokarmowym. .
do jakiej kórwa szkoły ??? mówi ci coś zdalne nauczanie, ludzie siedzący w piwnicach przeważnie nie maja na ćpanie a co dopiero na pestki nie wspominając o klamce. Gdyby było tak jak mówisz to już od jakiegoś czasu siedzieli by w piwnicy z rewolwerami czarnoprochowymi, i były by strzelaniny w szkołach. W tym momencie Twoja argumentacja rozpierdoliła się o gzyms, a teraz zapierdalaj przed tv niech Ci resztkę mózgu wypierdoli
Noże i siekiery też są ogólnodostępne i jakoś ludzie się nie zabijają.
Bandzior zawsze zdobędzie broń, to sobie wbij do pustego łaba raz na zawsze.
Najpierw mówisz, ze piwniczaki nie maja na ćpanie, a potem wyjeżdżasz z czarnoprochowcami, które są w chuj drogie (i dlatego piwniczaki ich nie posiadają). Zdecyduj się, bo wychodzisz na idiote
Parafrazując do czarno-prochowców jest bezproblemowy dostęp za kilka stówek
Nie, tępaku. Czarnoprochowce to nie "kilka stówek".
A co do glocka za 2k - kto powiedział, ze przy powszechnym dostępie do broni ogarniecie sprawnego glocka kosztowałoby 2k? Weź tu gadaj z gamoniem...
w pl po legalizacji broni ceny
Bandzior zawsze zdobędzie broń, to sobie wbij do pustego łaba raz na zawsze.
Ogólny dostęp do broni zbiera swoje żniwo.
Na końcu happy end.
Gdzie jest administracja ja się pytam takie teksty powinny być wypierdalane razem z autorem
Pajacu zajebany jesteśmy bronieni przez sługusów pisuaru, co dzika nie potrafią odpierdolić do puki cywil nie wyda im rozkazu, za to mają zapędy do strzelania w młodych ludzi i instrybutory, w dupie byłeś gówno widziałeś przez takie ameby jak ty w polsce jest jak jest gdyby statystyczny obywatel miał dostęp do broni. To sebixy z osiedla z klamkami nie byli by zagrożeniem. Kórwa liczyć na was polską jebaną milicje to trzeba być kórwa niepoczytalnym
Dokładnie ameby zawsze będą pierdolić od rzeczy, ten typ gdyby wpadł do polski to pierdolnął by rekord do księgi rekordów guinessa zwykłą tomfą, nasze milicjanty nawet nie zorientowali by się że ich ubywa, gdyż zbyt są skupieni na ślepym nękaniu rodaków na polecenie jebanego nierządu.