18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................s 2012-09-03, 18:56 4
Kubałkę napisał/a:

Przesada. To jest Sadistic czy Ateistic do chuja? Zdaję sobie sprawę, że są księża pedofile, ale dlaczego od razu wszystkich do jednego wora wrzucać? Jakoś nie przekonuje mnie hamburgerski kutas robiący z siebie pajaca w TV i mimo że lubię kawały o katolikach to te pierdolenie pod publikę przez tego hamerykańskiego prezentera jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnie. Jest to po prostu nie na miejscu. Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.

P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.

Ten hamburgerski kutas nie ma cie przekonać tylko dać ci pierwsze kroki byś myślał samodzielnie.
Zgłoś
soqu1 2012-09-03, 19:06
Jaki Hamburger? To żyd. Żydzi oficjalnie mordują muzułmanów, a chrześcijan likwidują przez media. Czemu tak? Bo tam, gdzie demokracja, tam wielokulturowość i brak poszanowania jednego dla drugich.
Zgłoś
Kimo36 2012-09-03, 19:40
Jak iluminaci nie mogli przejąć kościoła to poszli okrężną drogą, podpierdolić wiernych
Zgłoś
EmPeroR77 2012-09-03, 19:44
soqu1 zgadzam się z tobą , tylko żydowske prostytutki z JevSA cisną z wszystkich , ale zapominają o tym że wszelkie dewiacje rodzą sie w tej skurwiałej stajni zwanej Ameryką , to oni wyplewiają wszelkie tradycje i kulturę innych krajów okradając nas przy tym , rudy Donek i Komoruski są czystym na to przykładem. Jak to śpiewa Bruce Sprengsten ,, BURN THE USA !!! "
Zgłoś
etinos 2012-09-03, 20:21
No ale kk sie reklamuje? Biznes sie reklamuje... zaraz, zaraz o.O

No ja wyznaje zasade zyj i daj zyc, niech sobie wierza w co chca, dopuki doputy ta osoba nie robi krzywdy innym, a moim zdaniem kk w pewnym sensie to robi, jak od malego maja sie juz czuc winni (moja wina, moja wina), juz nie mowiac o tym jak ogranicza ludzi mentalnie...
Zgłoś
telon666 2012-09-03, 20:51 6
Kubałkę napisał/a:

Przesada. To jest Sadistic czy Ateistic do chuja? Zdaję sobie sprawę, że są księża pedofile, ale dlaczego od razu wszystkich do jednego wora wrzucać? Jakoś nie przekonuje mnie hamburgerski kutas robiący z siebie pajaca w TV i mimo że lubię kawały o katolikach to te pierdolenie pod publikę przez tego hamerykańskiego prezentera jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnie. Jest to po prostu nie na miejscu. Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.

P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.

przestań pierdolić od rzeczy. znasz historyjkę o łyżce dziegciu i beczce miodu? wystarczy że choć by promil w KK nadaje się do utylizacji ,to taka organizacja powinna sama siebie rozwiązać a nie ukrywać swoje grzeszki i wciskać kit że to tylko incydenty. kurwa to że kochasz KK to tylko wina twojego urodzenia, jak byś się urodził 5tyś km na południowy wschód to inaczej byś pierdolił.
Zgłoś
Zdrojak 2012-09-03, 20:58 1
Fumar
Cytat:

Nie popieram KK i jego metod działania. Niech sobie kurwa każdy wierzy w co chce. Jestem tylko ciekaw, czy tak oficjalnie śmieją się z Islamu, albo czarnych. Pewnie nie, bo to kurwa nieetyczne i niepoprawne...

Nie wiedziałem, że bycie czarnym to wiara
Zgłoś
I................o 2012-09-03, 21:48
Po pierwsze do dowcip był suchy jak piety Cejrowskiego, po drugie skoro nie wierzysz to po chuj sie przypierdalasz?

@Pitis, ciekawe co ma wspólnego myślenie z obrzucaniem gównem Kościoła Katolickiego? Nauczysz się myśleć wyzywając Księży od pedofilów? Bo ja myśle że obrzucanie gównem to odruch małp.
Zgłoś
j................1 2012-09-03, 21:58
Katolicy to jednak cioty i wiekszosc na tym portalu
Zgłoś
sorre 2012-09-03, 22:12
ludzie... ogarnijcie się! Wielu z was myli kk jako instytucje z wiarą katolicką, ja tez nie popieram księży i tego całego szamba, ale popieram ideologię kościoła. I nazwijcie mnie katolem ale powiem tak : Wiara katolicka uczy nas miłości i szacunku, (ja przynajmniej tak uważam) i pomaga nam razem żyć w zgodzie. Racja ze kk to jedno wielkie gówno z pedofilami na czele, ale nie czepiajcie sie ideologi która jest dobra ...
Zgłoś
!Timon 2012-09-03, 23:17
I na chuj to myślenie "samodzielne" - myśląc samodzielnie powinienem kraść, bić, zabijać jak mam okazję i nikt nie widzi i nie złapie. No bo co?
Czekam na jakąś logicznie uargumentowaną wypowiedź od rasowego "ateisty" dlaczego w takich okolicznościach jak opisałem miałbym tego nie robić.

To, że przestałem wierzyć bo po prostu mi przeszło to jedno a to, że religia za młodu wbiła mi do głowy pewne zachowania to druga kwestia. Jedne lepsze drugie gorsze, ale już się nie zastanawiam dlaczego mam nie kraść, ludzi nie obrażać, nie jebać się na lewo i prawo z kim popadnie i być wierny swojej dziewczynie.
Gdybym był wychowywany od dzieciaka jako niewierzący to jako rozgarnięte dziecko szybko nauczyłbym się "kombinować" w tym złym znaczeniu.
I nie pierdolić, że etyka załatwia sprawę, bo rozgarnięty 10 latek szybko wyłapie, że jak nikt nie widzi to wszystko wolno. Z katolami jest ten plus, że "Bóg jest wszędzie" i do większości łebków to trafia.
Zgłoś
timmy77 2012-09-03, 23:58
mateusz1923 napisał/a:

Szczerze nie mam pojęcia po co to wszystko?
Jeżeli ktoś nie chce to nikt go nie zmusi aby "wierzył", chodził czy chuj wie co.
Więc nie wiem po co tyle spięć w związku z kościołem.
Nie pasuje tobie religia chrześcijańska (lub jakaś inna?) To pierdol to i w nic nie wierz i zachowaj swoje "profesjonalne" komentarze dla siebie).
Pasuje tobie religia. Chuj mnie to ja nie muszę o tym wiedzieć i nie staraj mnie się do niej przekonać.

Idąc twoim tokiem myślenia, musiał bym napisać, że "chuj mnie obchodzi to, że Ciebie chuj to obchodzi".
Więc jak masz takie hipokryckie komentarze zapodawać to lepiej nie pisz nic
Zgłoś
mzlondon29 2012-09-05, 1:07
nie życzę użytnikowi o nicku kubałkę aby jego dzieci miały do czynienia z księżami katolickimi....
Zgłoś
JaE 2012-09-06, 22:35
Po pierwsze: nie jestem katolikiem. Kościół katolicki jest organizacją niegdyś zbrojną a dziś skierowaną na zarobek. Kościołowi katolickiemu daleko do chrześcijaństwa i wartości zapisanych w Piśmie Świętym.

Po drugie: Sama reklama tegoż kościoła zawiera błąd: wiara katolicka. To w ogóle istnieje taka wiara? Ciekawe... Myślałem że istnieje wiara chrześcijańska bez znaczenia czy jest ona katolicka czy protestancka.

Wreszcie po trzecie: Róbcie nagonkę na kościół katolicki oraz ogólnie chrześcijaństwo. Śmiejcie się jak można wierzyć w kogoś kogo nie widać i kto stworzył świat jednocześnie wierząc w wielki wybuch- którego nie widać oraz którego prawdopodobieństwo jest bliskie zeru. Rzekomo wszechświat wyłonił się z "bardzo gęstego i osobliwego stanu". Tak, to ma sens! Patrząc całkowicie obiektywnie to jest tak samo nieprawdopodobne jak fakt istnienia Boga.

No ale krytykujcie, negujcie, wyśmiewajcie Chrześcijaństwo. To jest teraz takie modne! Jeśli Zachód dalej będzie zmierzać w tym kierunku to za kilkanaście lat wspomnicie sobie ten "piękny wiersz":

Kiedy budowali meczety, milczałem - mamy przecież wolność wyznania.
Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa.
Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści.
Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki.
Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokracje.
Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem