Kościół Katolicki i jego oficjalna reklama (tyle hipokryzji w jednym filmie) + ciekawy komentarz komika Billa Mahera.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczerze nie mam pojęcia po co to wszystko?
Jeżeli ktoś nie chce to nikt go nie zmusi aby "wierzył", chodził czy chuj wie co.
Więc nie wiem po co tyle spięć w związku z kościołem.
Nie pasuje tobie religia chrześcijańska (lub jakaś inna?) To pierdol to i w nic nie wierz i zachowaj swoje "profesjonalne" komentarze dla siebie).
Pasuje tobie religia. Chuj mnie to ja nie muszę o tym wiedzieć i nie staraj mnie się do niej przekonać.
Jeżeli ktoś nie chce to nikt go nie zmusi aby "wierzył", chodził czy chuj wie co.
Więc nie wiem po co tyle spięć w związku z kościołem.
Nie pasuje tobie religia chrześcijańska (lub jakaś inna?) To pierdol to i w nic nie wierz i zachowaj swoje "profesjonalne" komentarze dla siebie).
Pasuje tobie religia. Chuj mnie to ja nie muszę o tym wiedzieć i nie staraj mnie się do niej przekonać.
Przesada. To jest Sadistic czy Ateistic do chuja? Zdaję sobie sprawę, że są księża pedofile, ale dlaczego od razu wszystkich do jednego wora wrzucać? Jakoś nie przekonuje mnie hamburgerski kutas robiący z siebie pajaca w TV i mimo że lubię kawały o katolikach to te pierdolenie pod publikę przez tego hamerykańskiego prezentera jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnie. Jest to po prostu nie na miejscu. Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.
P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.
P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.
Przecież Amerykanie to żydzi. Wiecznie poprawny kraj, który najpierw wybił rodowitych mieszkańców Ameryki, później zabawa w niewolnictwo...
Nie popieram KK i jego metod działania. Niech sobie kurwa każdy wierzy w co chce. Jestem tylko ciekaw, czy tak oficjalnie śmieją się z Islamu, albo czarnych. Pewnie nie, bo to kurwa nieetyczne i niepoprawne...
Nie popieram KK i jego metod działania. Niech sobie kurwa każdy wierzy w co chce. Jestem tylko ciekaw, czy tak oficjalnie śmieją się z Islamu, albo czarnych. Pewnie nie, bo to kurwa nieetyczne i niepoprawne...
Ma ktos nieprzetłumaczone?
świetny humor koelga napisał, że jak ktoś nie chce wierzyć to niech nie wierzy... jakby tu chodziło o wiare to nie było by reklam w tv, tu chodzi o kase
@Kubałkę
Najlepsze w tym jest to, że i tak większość ateistów to ludzie którzy obchodzą Boże Narodzenie, zapieprzają z koszyczkiem w święta Wielkanocne.
Znam wielu ateistów i uwierzcie mi prawdziwy ateista ma gdzieś Kościół jako instytucje, bo odrzuca istnienie Boga.
Najlepsze w tym jest to, że i tak większość ateistów to ludzie którzy obchodzą Boże Narodzenie, zapieprzają z koszyczkiem w święta Wielkanocne.
Znam wielu ateistów i uwierzcie mi prawdziwy ateista ma gdzieś Kościół jako instytucje, bo odrzuca istnienie Boga.
Kubałkę napisał/a:
Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.
Przecież ameryka od dawien dawna napierdala propagande na islam
Polska częściowo też jest pod jej wpływem.
Księdza złapią na ruchaniu kobiet... szatan, ekskomunika, wypędzenie, spalenie na stosie i wywóz na taczkach z gnojem.
Księdza złapią na ruchaniu 8letnich chłopców... ojtam ojtam...
Księdza złapią na ruchaniu 8letnich chłopców... ojtam ojtam...
Dlaczego walczymy z religią? "co cię to obchodzi? Przecież nie chodzisz do kościoła." dlatego, że kościół okłamuje i wyzyskuje moich rodziców, może są dorośli i sami potrafią wybierać ale niestety tak jak ja zostali wychowani w tej religii i są już w tym zbyt długo żeby wyleczyć ich z urojenia
Ja też obchodzę "Boże Narodzenie" mimo, że jestem ateistą, ponieważ mi po prostu zmienił się cel.Nie idę czcić Boga tylko spędzić czas z rodziną. Chcąc nie chcąc katolickie święta stały się tradycją w tym kraju.
Cytat:
Ja też obchodzę "Boże Narodzenie" mimo, że jestem ateistą, ponieważ mi po prostu zmienił się cel.Nie idę czcić Boga tylko spędzić czas z rodziną. Chcąc nie chcąc katolickie święta stały się tradycją w tym kraju.
rogalina napisał/a:
Przyznaj się, zapierdalasz tylko po prezenty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów