📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na slasku wydobywa sie wegiel zebys mial co na srake brać a Ty sobie żarty robisz
Jestem z Dolnego Śląska i nasza miedź ma w chuj większy wkład w gospodarke Polski niż Twój zjebany węgiel. Gdzie Ty żyjesz
Węgiel miał by zajebisty udział w gospodarce, gdyby był wydobywany w rentowny sposób, zamiast trawnić pieniądze na spółkach i zarządach. Myślę, że wielu zagranicznych przywódców widząc co robimy z naszymi dobrami naturalnym pęka ze śmiechu
W tej chwili śląsk ma bardzo mały wkład w gospodarkę
Przykład z rodziny: zamówienie miedzi do fabryki z zagranicy bardziej się opłaca, tak samo z każdym innym materiałem.. Np znam też osobę, która zamawia blachy kwasówki z azji..
W lato kupowałem węgiel, dużo tańszy był zagraniczny, więc wziąłem ten tańszy.
Jak tu żyć.. Wyjeżdżam za rok jak PO albo PIS będzie u władzy.. Ludzie są debilami, że popierają ten motłoch, ale co poradzisz..
Przykład z rodziny: zamówienie miedzi do fabryki z zagranicy bardziej się opłaca, tak samo z każdym innym materiałem.. Np znam też osobę, która zamawia blachy kwasówki z azji..
W lato kupowałem węgiel, dużo tańszy był zagraniczny, więc wziąłem ten tańszy.
Jak tu żyć.. Wyjeżdżam za rok jak PO albo PIS będzie u władzy.. Ludzie są debilami, że popierają ten motłoch, ale co poradzisz..
jak się nazywa oficjalny polski język?
- katoloński
Pierdolisz, to nie jest twoja miedź
kurwa nie jestem Hanysem, ale im nie ujmujcie, bo gdyby nie hanysowska krwawica, to Polska by chuja miała, to są fakty
Za to zajebiście rentowne jest wpierdalanie pieniędzy w kościół kurwa...
- katoloński
Hadisz napisał/a:
Jestem z Dolnego Śląska i nasza miedź ma w chuj większy wkład w gospodarke Polski niż Twój zjebany węgiel. Gdzie Ty żyjesz
Pierdolisz, to nie jest twoja miedź
kurwa nie jestem Hanysem, ale im nie ujmujcie, bo gdyby nie hanysowska krwawica, to Polska by chuja miała, to są fakty
Za to zajebiście rentowne jest wpierdalanie pieniędzy w kościół kurwa...
na śląsku mieszkają twardzi ludzie, za to ich cenię
@mitrus80 Polska dalej chuja ma. I hanysi mieli na to nic bardzo duży wpływ, ignorancie.
Stnq napisał/a:
@mitrus80 Polska dalej chuja ma. I hanysi mieli na to nic bardzo duży wpływ, ignorancie.
No tak, kurwa. Hanysi zajebali całą inteligencję narodu, podpierdolili wszystkie wartościowe skarby. Najechali Polskę, popalili żydów i Słowian w obozach.
Zainstalowali też zajebisty system i agentów, którzy długo rozkładali ten kraj od środka. Pewnie też hanysi przychodzą po polskie kamienice, bo tak bardzo dotknęła ich ta wielka batalia o wyplewienie gwiazdkowego pomiotu.
Ja pierdolę, chyba z tą eksterminacją inteligencji narodu nikt nie żartował. Głupota tak ordynarna, że prosi się o powtórkę z historii. Jeden bałwan nakręca nagonkę na niewinnych ludzi, którzy tak jak inni w tym pierdolonym kraju, chcą żyć i nieraz wiążą koniec z końcem - a banda wieprzy w garniturach żyje sobie w spokoju i patrzy na takich zjebów genetycznych.
Pozdrawiam.
Nelias napisał/a:
Próbujesz pobić rekord suchości kawału?
Nawet nie podejmuje próby walki z Mistrzem Bongiem
@Hadisz
Rozpierdalają mnie głąby, którzy myślą, jeżeli są z dolnego śląska, to należą do niego.
Zrozum głąbie , że jesteś po prostu Gorolem.
Jedynie co, to tam do was, powinno się emigrować wszystkich ludzi ze Sosnowca jak i całe miasto.
Rozpierdalają mnie głąby, którzy myślą, jeżeli są z dolnego śląska, to należą do niego.
Zrozum głąbie , że jesteś po prostu Gorolem.
Jedynie co, to tam do was, powinno się emigrować wszystkich ludzi ze Sosnowca jak i całe miasto.
Najlepsze jest to, że Polacy sobie wmawiają, że my jesteśmy Niemcami i chcemy się odłączyć. Owszem mieć swój kraj nazywany Śląskiem piękna idea, jednak nie widzę przeszkód, aby pokojowo współistnieć i chwalić sie wspólną historią czy osiągnięciami, zachowując przy tym lokalną tożsamość i wolność, którą tak bardzo chcą niszczyć zwolennicy "WIELKIEJ POLSKI".
Wszyscy pierdolicie głupoty jak totalne pojeby. Jestem ze śląska i kocham ten region, ale moja ojczyzna to Polska i brzydzę się że w moim kraju, w obecnych czasach, ludzie zamiast się jednoczyć przeciwko prawdziwym wrogom, to wolą besztać się nawzajem. Jestem ze śląska ale czy obrażam i ubliżam tym którzy mieszkają na pomorzu czy w środkowej Polsce ? Co my wam kurwa zrobliśmy że na nas tak napierdalacie ? Że mamy dość złodziei z wiejskiej i nie raz nie dwa przeciwko nim protestowaliśmy ? Że chcemy żeby każdy region Polski mógł sam się zarządzać ? Ja mieszkam na śląsku i nie mam żadnego pojęcia o problemach które mają ludzie z północnej Polski i wzajemnie więc czemu całym krajem ma zarządzać kilkaset ludzi mieszkających w Warszawie ? My mamy swoje problemy i swoje sprawy do rozwiązania i tak samo wy. Trzy razy robiliśmy powstania, rok w rok, żeby być w Polsce, chociaż ni chuja nam się to nie opłacało a wy nam odpłacacie bezsensowną nienawiścią.... DZIĘKI KURWA WIELKIE
Polacy chyba tak mają. W szkole w klasach dzielimy się na grupki kumpli i nielubianych, na klasy, roczniki, szkoły, wszędzie szukamy konkurencji. W miastach na osiedla, na terenach wiejskich na wsie. na górali, ślązaków, warszawiaków, śledzików zza buga, nadmorzaków. Dalej na wschodnią i zachodnią, północną i południową Polskę...
Niestety taka natura że jednoczymy się tylko w obliczu wspólnego wroga. Swoją drogą chciałbym kiedyś pojechać gdzieś w Polskę, spotkać grupkę karków którzy na odpowiedź do pytania skąd jestem zareagują jakimś "ooo fajnie, może byśmy walneli browarka za spotkanie bo kupę kilometrów przejechałeś".
Niestety taka natura że jednoczymy się tylko w obliczu wspólnego wroga. Swoją drogą chciałbym kiedyś pojechać gdzieś w Polskę, spotkać grupkę karków którzy na odpowiedź do pytania skąd jestem zareagują jakimś "ooo fajnie, może byśmy walneli browarka za spotkanie bo kupę kilometrów przejechałeś".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów