Jak żaden inny z serii nadaje się na Sadola.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Jak żaden inny z serii nadaje się na Sadola.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie lubię gościa, obecnie najbardziej wkurwiający vloger, któremu się wydaje, że jest jakimś super filozofem, a tak naprawdę pierdoli bez sensu.
Niekryty jest wkurwiający, dem czasami gada z sensem. I tak śmierdzi...
ciekawe kiedy ten koleś umyje w koncu wlosy..
W styczniu 2008 roku niezależne badanie wykazało, że protezy nóg, używane przez Oscara Pistoriousa, biegacza z Afryki Południowej, któremu obie nogi amputowano poniżej kolan, dają mu niesprawiedliwą przewagę nad pełnosprawnymi biegaczami. To stanowi naruszenie jednej z zasad Międzynarodowej Federacji Lekkoatletycznej (IAAF), głoszącej, że sportowcy nie mogą korzystać z technologicznych udogodnień, czyli tzw. dopingu technicznego.
reszta tutaj
runners-world.pl/ludzie/Oscar-Pistorious-bez-taryfy-ulgowej-3594.html
tak więc chuj tylko pierdoli a nic nie wie.
reszta tutaj
runners-world.pl/ludzie/Oscar-Pistorious-bez-taryfy-ulgowej-3594.html
tak więc chuj tylko pierdoli a nic nie wie.
Odkąd jutub nie zrobił programu partnerskiego, nie wiedziałem że ludzie potrafią tak bardzo, ale to bardzo pierdolić. Jak ktoś kiedyś powiedział, problemem dzisiejszego świata jest, że głupota wzięła się za myślenie. Cały ten kurwa jebany program partnerski jest tego przykładem (być może istnieją wyjątki).
Poza tym, dopierdalać się do niepełnosprawnych sportowców, samemu będąc upośledzonym umysłowo "twórcą" chujowych filmików, jest niezbyt konsekwentne.
Poza tym, dopierdalać się do niepełnosprawnych sportowców, samemu będąc upośledzonym umysłowo "twórcą" chujowych filmików, jest niezbyt konsekwentne.
Ciekawe jakby śpiewał, gdyby mu urwało nóżki czy rączki. Filozof kurwa sprzed monitora.
Każdy by se urwał nogę za 1000 zł? Ludzie płaczą, żeby oglądać inwalidów? Jeśli masz zespół Downa to idź na judo?
Ciężko jest naśladować takiego idiotę jak Janusz Korwin Mikke. Nawet temu typowi się nie udało. Żałosne.
Ciężko jest naśladować takiego idiotę jak Janusz Korwin Mikke. Nawet temu typowi się nie udało. Żałosne.
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia załóż vloga i dziel się tym ze wszystkimi.
Jeżeli masz zespół Downa, to nie rób vlogów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów