📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Masakra i jeszcze z taka morda wyskakuje co sie kurw....a z tymi ludzmi dzieje
Coraz wiecej bezsensownych filmików które musze oglądać przeglądając youtuba w czasie wolnym w pracy, nie usune subskrybcji bo wole żeby zarabiał robiąc z siebie klauna publicznie niz miał by pójść na polityka.
Ironia losu..... nieogarnięty chłop kręci video bloga pod tytułem "ogarnij się".
jednego mogę być pewny że ten frajer zapewne jest z warszawy dziwie się że jeszcze po ryju nie dostał -.-
żebyś ty mógł zdechnąć
Kurwa co to za czasy, że wystarczy byle gówno nagrać w jakości ~HD, z porządnym dźwiękiem i zrobić z tego serial, by w efekcie stać się kolejną "gwiazdą" internetu. A potem taki syf mi się wyświetla w propozycjach na YT :/
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów