📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
idiota co gada jakby się nie wyspał, mówi ludziom, że mają się ogarnąć, ja pierdole -.-
I ciągle nie jestem pewien czy dzieci nauczyły się zaczynać zdania z wielkiej litery i kończyć kropką czy najzwyklejsi debile tu komentują.
Pewny, że zapewne... Nie, nie jest z Warszawy.
Odcinek co prawda słaby, ale za całokształt twórczości i na przekór hejterom walnę piwko.
danis008 napisał/a:
jednego mogę być pewny że ten frajer zapewne jest z warszawy dziwie się że jeszcze po ryju nie dostał -.-
Odcinek co prawda słaby, ale za całokształt twórczości i na przekór hejterom walnę piwko.
Widze, że nikogo jeszcze pająki nie okradły i dlatego takie cwaniaczki jesteście..
Światłocień napisał/a:
I ciągle nie jestem pewien czy dzieci nauczyły się zaczynać zdania z wielkiej litery i kończyć kropką czy najzwyklejsi debile tu komentują.
to ma być twórczość ? raczej wielkie śmierdzące
niespuszczana sperma uciska na żyłkę doprowadzającą krew do części mózgu odpowiedzialnej za bycie normalnym. wbrew pozorom zwyczajne zwalenie nita nic nie da dopóty dopóki nie zasadzi kija w wilgotnej szparce. podsumowując, prawikowi odpierdala bo nie rucha
nie rozumiem co mają twoje problemy życiowe do tego tematu
zajebiste jak zawsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów