Ja również dorzucę nieco sadystyczną bajkę - Oggy i karaluchy (Oggy and the cockroaches). Starsze pokolenia sadoli powinny ją pamiętać. Także życzę przyjemnego tego... no..., a wszystko jedno czego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
bartox89 napisał/a:
Mając 17 lat jestem już tym starszym?
2.2. W celu dokonania rejestracji należy zaakceptować Regulamin, a potem w odpowiednim formularzu podać: login (przyszła nazwa Użytkownika), poprawny adres e-mail, hasło, płeć oraz datę urodzenia. Podanie nieprawdziwego wieku w celu uzyskania dostępu do działu dla dorosłych skutkuje blokadą konta.
i chuj teraz do świtu będę oglądać oggy i karaluchy
Teraz jak człowiek sobie pomyśli że za młody oglądał bajkę o 3 przyćpanych robakach i parze kocich gejów to kyrie elejzon... Się jobie na te teraz bajki a nasze nie były lepsze (krowa i kurczak, jam łasica, to gówno, jeszcze parę smaczków się znajdzie). Co by nie było to zajebiste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów