Ja również dorzucę nieco sadystyczną bajkę - Oggy i karaluchy (Oggy and the cockroaches). Starsze pokolenia sadoli powinny ją pamiętać. Także życzę przyjemnego tego... no..., a wszystko jedno czego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Uwielbiam Oggy i karaluchy. Kiedyś oglądałem na potęgę.
Nie mam pytan. Oggy i Karaluchy sa moim zdaniem jedna z eksperymentalnych kreskowek lat 90/00. Animacja byla bardzo wykręcona, dalo sie nawet poczuc aromat kwasu tudzież innych używek big up!
'chojrak' czy 'owca w wielkim miescie' btw ;]
'chojrak' czy 'owca w wielkim miescie' btw ;]
Przestancie juz z tymi bajkami.... od tego jest jutube kurwa mac, cos czuje ze na tym sie nie skonczy...
"Bo fruwać jest generalnie nie roztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie."
A, to teraz jest moda na wrzucanie dawnych seriali animowanych? Dzisiejsze (niektóre) produkcje też trzymają poziom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów