18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oggy i karaluchy
FunkyKoval • 2013-05-01, 18:49
Ja również dorzucę nieco sadystyczną bajkę - Oggy i karaluchy (Oggy and the cockroaches). Starsze pokolenia sadoli powinny ją pamiętać. Także życzę przyjemnego tego... no..., a wszystko jedno czego.

Zgłoś
K................a 2013-05-01, 19:06 13
Uwielbiam Oggy i karaluchy. Kiedyś oglądałem na potęgę.
Zgłoś
bauagan 2013-05-01, 19:17 6
Nie mam pytan. Oggy i Karaluchy sa moim zdaniem jedna z eksperymentalnych kreskowek lat 90/00. Animacja byla bardzo wykręcona, dalo sie nawet poczuc aromat kwasu tudzież innych używek big up!

'chojrak' czy 'owca w wielkim miescie' btw ;]

ide tam gdzie ide, nie idze gdzie nie ide.
Zgłoś
P................u 2013-05-01, 19:35
to było zajebiste. props !
Zgłoś
Sarkos 2013-05-01, 20:08 1
Odlałbym się do zlewu zamiast się męczyć, ale co ja tam wiem.
Zgłoś
Ar1xxxx 2013-05-01, 21:55
ta bajka to czyste skurwesynstwo ! piwo leci!
Zgłoś
WIEWIORa 2013-05-02, 2:29
Jeszcze na zagranicznych kanałach się to ogarniało. Można było się poszczać przy nie których odcinkach.
Zgłoś
uciex 2013-05-02, 2:56 1
Gorące kiełbasy z lodówki to jest to
Zgłoś
mikEWrona 2013-05-02, 4:01
Przestancie juz z tymi bajkami.... od tego jest jutube kurwa mac, cos czuje ze na tym sie nie skonczy...

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Gremz 2013-05-02, 5:52
O kurwa. Jestem matuzalemem.

"Bo fruwać jest generalnie nie roztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie."
Zgłoś
d................r 2013-05-02, 8:30
A, to teraz jest moda na wrzucanie dawnych seriali animowanych? Dzisiejsze (niektóre) produkcje też trzymają poziom.
Zgłoś
Sobut16 2013-05-02, 9:03
3:16 myslałem że już będzie lał do zlewu
Zgłoś
jessjess 2013-05-02, 10:32 1
Zgłoś
bartox89 2013-05-02, 12:38
Mając 17 lat jestem już tym starszym?
Zgłoś
aod244 2013-05-02, 15:14
Dlaczego bez intra ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów