Prawdziwe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinno się w piździec zlikwidować "reprezentację" Polski. Tylko wstyd przynoszą. Chuj im w dupy.
Obrazek stary bo powstał po pierwszym meczu naszych orłów nielotów na Euro, nie wiem czy nawet go tutaj wtedy nie widziałem. Niestety, aktualny jak cholera, tylko flag za oknami nie ma.
Ja bym to dał na Hard, bo trzeba mieć coś z głową aby jeszcze wierzyć w polską piłkę nożną
Polacy to dziwny naród - jarają się sportem w którym jesteśmy na poziomie Mołdawii.
Grzyb18 napisał/a:
Powinno się w piździec zlikwidować "reprezentację" Polski. Tylko wstyd przynoszą. Chuj im w dupy.
Lepiej nie, jeszcze by im się spodobało
Kurwa internet ci dopiero podłączyli pizdo jebana ? Pomijając fakt że jest słabe to ma z 10 lat...
po co za każdym razem wymieniają trenera zamiast wymienić całą reprezentację, nawet najlepszy rzeźbiarz nie wyrzeźbi czegoś ładnego z gówna
Fejk. Aż tyle osób nie ogląda naszego kabaretu, gdyż relanium drogie.
Tabernak napisał/a:
Polacy to dziwny naród - jarają się sportem w którym jesteśmy na poziomie Mołdawii.
Mołdawia jest na 96 miejscu w rankingu, Polacy na 69, choć i tak by nam wpierdolila pare bramek.
Bongman jak tak czytam twoje posty to mi przychodzi myśl że jesteś totalną pizdą życiową. Ciągle jeździsz po piłkarzach - bo zawsze na WF-ie cie wybierali ostatnim, ciągle jeździsz po księżach - bo w LO miałeś biologię z ewolucją która wyjaśniła ci wszystkie tajemnice wszechświata a na TVN mówią że wszyscy księża to pedofile, na jakimś pojebanym portalu dla debili jesteś sławny - bo jesteś największym z tych debili i największe twoje życiowe osiągnięcie to ta liczba piw na sadisticu. Jak to mówią - kozak w necie, pizda w świecie.
huj z Bongmanem i chuj z piłkarzami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów