Oto fragment, który według opisu pochodzi z naszego tak "uwielbianego" Radia Maryja.
A to kilka komentarzy jakie pojawiły się pod tym filmikiem:
#1 "podatków sie nie płaci i forsy brakuje??"
#2 "wole sobie kupic plyte zespolu behemoth niz wspierac to durne radio..."
#3 "sprzedaj maybacha to będziesz miał kasę"
Kolejny fragment, w którym ojciec dyrektor, chyba z ambony, wyraża swój pogląd na temat pijanego kierowcy, który spowodował wypadek i przy okazji okazał się być duchownym
Drogi kapłanie katolicki (zwracam się do ks. R.), prawie każdy dorosły człowiek miał chociaż raz w ustach alkohol, bo jest on dla ludzi, ale mnie nie zdażyło się po nim prowadzić i o ile nie będzie zagrożone życie mojej rodziny, taka sytuacjia nie będzie miała miejsca. Do ROBOTY darmozjady!!!
A to kilka komentarzy jakie pojawiły się pod tym filmikiem:
#1 "podatków sie nie płaci i forsy brakuje??"
#2 "wole sobie kupic plyte zespolu behemoth niz wspierac to durne radio..."
#3 "sprzedaj maybacha to będziesz miał kasę"
Kolejny fragment, w którym ojciec dyrektor, chyba z ambony, wyraża swój pogląd na temat pijanego kierowcy, który spowodował wypadek i przy okazji okazał się być duchownym
Drogi kapłanie katolicki (zwracam się do ks. R.), prawie każdy dorosły człowiek miał chociaż raz w ustach alkohol, bo jest on dla ludzi, ale mnie nie zdażyło się po nim prowadzić i o ile nie będzie zagrożone życie mojej rodziny, taka sytuacjia nie będzie miała miejsca. Do ROBOTY darmozjady!!!