Ktoś reflektuje ? stawka zachęca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Praca polega na leżeniu w trumnie..."
Przysłowie "Żadna praca nie hańbi" nabiera nowego znaczenia.
Przysłowie "Żadna praca nie hańbi" nabiera nowego znaczenia.
Czemu nie, pokimać sobie w eleganckiej trumnie te 8 godzin i potem zgarnąć za to pieniądz... Szkoda jednak że trochę daleko od Poznania
czy się stoi czy się leży to wyplata się należy
ale powinno być jeszcze chętnie zatrudnimy osobę w śpiączce z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
ale powinno być jeszcze chętnie zatrudnimy osobę w śpiączce z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
kurwa! wymarzona robota dla mnie!
Kurwa robota jak mażenie,
Wziąłbym tę fuchę na dzień i jeszcze fuchę stróża nocnego miałbym miesięcznie 3 tysiące i spał sobie w dzień a frajerzy ciągajcie palety w biedronce :hahaha:
Wziąłbym tę fuchę na dzień i jeszcze fuchę stróża nocnego miałbym miesięcznie 3 tysiące i spał sobie w dzień a frajerzy ciągajcie palety w biedronce :hahaha:
to wysyłajcie "SV"
Ja zawsze bardzo chciałem pracować w zakładzie pogrzebowym chociaż kilka miesięcy, zobaczyć cały proces przygotowania do "pogrzebu", może dlatego, że praktycznie mnie pogrzeby nie ruszają. Mam to do siebie że potrafię "grać emocje", więc pewnie bym się nadawał do takiej pracy
Fake, nie wymagają 5 lat doświadczenia, statusu studenta, orzeczenia o niepełnosprawności i wieku do 26 lat, a formą zatrudnienia nie jest umowa zlecenie. A inna forma zatrudnienia w tym kraju nie istnieje...
Ciekawe, czy mają WiFi i czy z lapkiem można leżeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów