📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
żeby to pierwszy raz w Polsce taka akcja , nazbierają śmieci kasę wezmą i taniej podpalić bo całość do kieszenie nie trzeba płacić za utylizację
Xian5 napisał/a:
Diabeł Boruta się wkurwił i piekło otworzył. JEBAĆ ZGIERZ, JEBAĆ ŁÓDŹ, JEBAĆ OZORKÓW
Pewnie ze Rzgowa jesteś, co?
PS. Ostatnio na necie widziałem komentarz odnośnie tematu:
'Jak Zgierz zrobi ognisko, to się cała Łódź bawi'
Na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy w całej Polsce było ponad 20 pożarów największych wysypisk i składowisk odpadów. Poza tym proceder stary jak świat... Nie trzeba oglądać rodziny Soprano, aby widzieć, że śmieci to dobry interes oraz idealna pralnia brudnych pieniędzy.
Na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy w całej Polsce było ponad 20 pożarów największych wysypisk i składowisk odpadów. Poza tym proceder stary jak świat... Nie trzeba oglądać rodziny Soprano, aby widzieć, że śmieci to dobry interes oraz idealna pralnia brudnych pieniędzy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów