📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
przecież to już nie pierwszy ani nawet nie po raz dziesiąty coś takiego się dzieje. Koleś bierze hajs za składowanie a jak zaczyna miejsca brakować ups.. pali się.
@up niczego nie dostanie bo wysypisko jest nielegalne od maja, jeszcze będzie miał przejebane i najpewniej go obciąża kosztami akcji, gdyż dogaszenie tego syfu zajmie kilka dni, a i strażaków jest tam bezliku. Tam się pali między innymi plastik i barwniki, więc to wszystko samo się podsyca.
Nad Łodzią czarna chmura syfu i spadają odpady haha ale beka.
dzisiaj to widziałem, jak jechałem przez Zgierz. Chmura wielka z tego była
zwykłe podpalenie, bo musieli zlikwidować skład
to było jedno z największych składowisk w Polsce z toksycznymi substancjami
za coś takiego minimum 10 lat odsiadki powinno być
zwykłe podpalenie, bo musieli zlikwidować skład
to było jedno z największych składowisk w Polsce z toksycznymi substancjami
za coś takiego minimum 10 lat odsiadki powinno być
coś a'la polski czarnobyl "D
Mam nadzieję, że właściciel tego przybytku dzisiejszą noc spędzi na dołku.
Podobne i świeżutkie z dzisiaj: chrzanowski24.pl/informacje/pozar-skladowiska-opon-w-trzebini-270532181
Słup dymu nad miastem widać było z kilku kilometrów .
Słup dymu nad miastem widać było z kilku kilometrów .
Diabeł Boruta się wkurwił i piekło otworzył. JEBAĆ ZGIERZ, JEBAĆ ŁÓDŹ, JEBAĆ OZORKÓW
Gwarantuję wam, że w Polsce nikt nie odpowie za ten pożar.
Są składowiska odpadów gdzie regularnie wypala się śmieci i jeszcze nigdy w życiu w historii tego kraju nikt nie został skazany za takie działania.
-Ernest Hemingway
Są składowiska odpadów gdzie regularnie wypala się śmieci i jeszcze nigdy w życiu w historii tego kraju nikt nie został skazany za takie działania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów