18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bo gaśnice są przecież dla pedałów...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2017-09-14, 10:20 36
czego wymagasz od postaci w takich ubraniach?
Zgłoś
Arcturus 2017-09-14, 10:24 1
"ja pierdolę" pasuje tutaj doskonale
Zgłoś
d................k 2017-09-14, 11:29 2
Po akcencie słychać co to za jedni. Tak to jest jak ewolucja postępuje zbyt szybko - z ruchania kóz przeskok na wozy z nitro i BOOM
Zgłoś
b0r000 2017-09-14, 11:49 14
Przynajmniej jedno BMW mniej
Zgłoś
Wiewór 2017-09-14, 13:34 5
HAL9000/2 napisał/a:

czego wymagasz od postaci w takich ubraniach?

Idź na pierwszą polską budowę i poszukaj jednej działającej gaśnicy.
Powodzenia.
Wodę do pożaru będziesz nosił w pustych butelkach po wódce bo tego na naszych budowach akurat nie brakuje.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
bloodwar 2017-09-14, 14:31 1
Prawdziwi mężczyźni nie używają gaśnic tylko czekają aż pożar się dopali i chuj!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
hejcior 2017-09-14, 16:49 1
Prawda jest taka ze w kraju jak Dubaj, każdy pełnoletni mężczyzna co rok dostaje nowy samochód - za darmo. Oczywiście nie są to lśniące Ferrari dla każdego, tak czy owak rok w rok nowa fura stoi pod domem. Więc się nie ma co dziwić, że mają na samochody wyjebane. Czy spłonie, czy się rozsypie w dromny mak w czasie driftu przy 150km/h, jaka to różnica. Będzie następny.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
Pitok 2017-09-14, 17:31 1
Dobrze, że wentylator stał tam tylko dla picu.
Zgłoś
Badej 2017-09-14, 17:33 1
Dobrze, że hamowali auto w dobrym kierunku!
Zgłoś
BenderXXX 2017-09-14, 17:38 2
Architekci, inżynierowie... Oni chcą do Europy a jedna marchewa z tłumika puszcza z dymem cały zakład. Hie hie hie. Ale proszę nie mówić o nich źle bo to ulubiency Abraxusa i będzie zły...

Cytat:

Idź na pierwszą polską budowę i poszukaj jednej działającej gaśnicy.
Powodzenia.
Wodę do pożaru będziesz nosił w pustych butelkach po wódce bo tego na naszych budowach akurat nie brakuje.

Rasizm jest OK.
Zgłoś
wiskas 2017-09-14, 17:57 1
Nie mogli wypchnąć tego samochodu na zewnątrz ?A tak i ten gówno-barak im spłonął ...
Zgłoś
Guz-00 2017-09-14, 19:02 2
Auto było przypięte, odcięcie wszystkich pasów pewnie zbyt długo trwało i nie zdążyli.......
Zgłoś
Kosmodysk 2017-09-14, 19:05 1
wiskas napisał/a:

Nie mogli wypchnąć tego samochodu na zewnątrz ?A tak i ten gówno-barak im spłonął ...

Bo był przywiązany jak koza...
Zgłoś
Parzo 2017-09-14, 20:08 1
zawsze mogli krzyknać allahu akbar.

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów