Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- nic Pan nie wie o podpalenu lasu?
- Nie. Panie, ja tylko w golfa grałem..
- Nie. Panie, ja tylko w golfa grałem..
przypomniała mi się jak w 2017 roku byłem w Czarnogórze, pożary jak c🤬j, ewakuowani ludzie, zamknięte drogi, śmigłowce walczące przez 2 tygodnie z pożarami, wszędzie dym, smród palonego drewna i śmieci. Wszystko za prawą Polaka który postanowił sobie zapalić ognisko w lesie bo sie k🤬a zgubił i w ten sposób chciał zwrócić na siebie uwagę służb, jakby ktoś w ogóle chciał go szukać. Przej🤬e wczasy, wszyscy nas wytykali paluchami jak sie tylko dowiadywali skąd jesteśmy.
wiadomosci.onet.pl/swiat/polak-wywolal-wielki-pozar-w-czarnogorze-splo...
wiadomosci.onet.pl/swiat/polak-wywolal-wielki-pozar-w-czarnogorze-splo...
pfefe napisał/a:
Fake w c🤬j
Nie koniecznie. Jak kiedyś zapaliłem gałęzie w sadzie żeby posprzątać to ogień momentalnie po suchej trawie się rozprzestrzeniał. I do tego nie można było tego ugasić bez wody. Dopiero sąsiadka widząc problem poratowała wodą z węża. Tak to bym sąd puścił z dymem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie