Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlPaczino napisał/a:
Po tagach nie było
![]()
Po tagach nie znalazłem![]()
Skończ z tym, wk🤬iające to jest

ale jakby tak wystartował jak apollo 11 to mielibysmy swojego na księżycu
Może i mam nieco wypaczone poczucie humoru, ale w mojej ocenie, to zajebisty żarcik.

Jak już jakiegoś żulika kręcą to na ogół są to jakieś jebnięte wiejskie teksty. Tak samo myślałem że będzie tutaj. Jak jam się mylił
Wydaje mi się że to wisienka dnia dzisiejszego na sadolu;)

Wydaje mi się że to wisienka dnia dzisiejszego na sadolu;)

Mar0 napisał/a:
@up
Cygana?
Chyba Cię poj🤬o!
1 cygan na księżycu - problem
1000 cyganów na księżycu - duży problem
Wszyscy cyganie na księżycu - po problemie

Poj🤬i ludzie! Taki żarcik? A konsekwencje? Gdyby ten facet stanął w płomieniach, bo akurat miał spodnie z łatwopalnego tworzywa i wbiegł do Biedronki w poszukiwaniu pomocy, zajmując ogniem cały sklep wraz z personelem i klientami?! A gdyby ta Biedronka, nie daj Boże stała koło stacji benzynowej i to wszystko p🤬lnęłoby w powietrze?! A gdyby w dodatku na tej stacji tankował autobus pełen młodzieży szkolnej, to co?! ŚMIESZNE BY BYŁO?!?!?!
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
Poj🤬i ludzie! Taki żarcik? A konsekwencje? Gdyby ten facet stanął w płomieniach, bo akurat miał spodnie z łatwopalnego tworzywa i wbiegł do Biedronki w poszukiwaniu pomocy, zajmując ogniem cały sklep wraz z personelem i klientami?! A gdyby ta Biedronka, nie daj Boże stała koło stacji benzynowej i to wszystko p🤬lnęłoby w powietrze?! A gdyby w dodatku na tej stacji tankował autobus pełen młodzieży szkolnej, to co?! ŚMIESZNE BY BYŁO?!?!?!
Opamiętaj się człowieku to cygan! W cygańskich dzielnicach nie ma Biedronek, stacji benzynowych, a tym bardziej autobusów szkolnych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie