A na wężu tryb zraszacza...
A na wężu tryb zraszacza...
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Oparzenia trzeciego stopnia hahahahahahahahahahahahaha
Ja tu widzę oparzenia jedynie pierwszego stopnia.
no i niech ktos mi kurwa powie, ze teoria ewolucji jest prawdziwa. Niech mi ktos kurwa powie, ze jego przodek byl kamieniem, magicznie ozyl, potem zamienil sie w rybe, wyruchal jaszczurke, wyszedl na lad a jego dzieci zamienily sie w banany, drzewa, ptaki, malpy a potem ludzi to chyba nie uwierze. JAkby teoria ewolucji byla prawdziwa to na swiecie nie byloby takich zjebow, lewakow i feministek
O chuju złoty, co ty pierdolisz?
no i niech ktos mi kurwa powie, ze teoria ewolucji jest prawdziwa. Niech mi ktos kurwa powie, ze jego przodek byl kamieniem, magicznie ozyl, potem zamienil sie w rybe, wyruchal jaszczurke, wyszedl na lad a jego dzieci zamienily sie w banany, drzewa, ptaki, malpy a potem ludzi to chyba nie uwierze. JAkby teoria ewolucji byla prawdziwa to na swiecie nie byloby takich zjebow, lewakow i feministek
Widzę że nie ogarniasz teorii ewolucji. Dzięki wysokiemu poziomowi podtrzymywania ludzkiego życia oraz socjalom przeznaczonym osobom na tyle nieobdarzonym inteligencją by nie dały lub nie chciały pracować, ludzkość przeszkadza działaniu ewolucji i dlatego takie typy jeszcze chodzą po Ziemi. To co widzisz na filmie jest właśnie działaniem (nieudanym) ewolucji, tępy typ mało by się sfajcował i nie mógł by się wtedy zdążyć rozmnożyć przekazując swe geny.
To musisz się doszkolic.
O kurwa, mocny troll. Na przyszłość: Zmniejsz dawki
1 stopień jak pomidor z gulaszu
2 stopień jak pomidor obgotowany
3 stopień jak pomidor polany wrzątkiem
Tak dla mniej kumatych w temacie.
Widzę że nie ogarniasz teorii ewolucji. Dzięki wysokiemu poziomowi podtrzymywania ludzkiego życia oraz socjalom przeznaczonym osobom na tyle nieobdarzonym inteligencją by nie dały lub nie chciały pracować, ludzkość przeszkadza działaniu ewolucji i dlatego takie typy jeszcze chodzą po Ziemi. To co widzisz na filmie jest właśnie działaniem (nieudanym) ewolucji, tępy typ mało by się sfajcował i nie mógł by się wtedy zdążyć rozmnożyć przekazując swe geny.
Nie pierdol - poszukaj sobie wykladu profesora Garrisona na temat ewolucji. Na youtubie napewno znajdziesz, bycmoze bez polskich napisow ale podstawowy angielski powinien wystarczyc. Jak autorytet Cie nie przekonuje to ja tez nie bede.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów