📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale pojebane, piwa nie ma na 100%, a jedyne co jest w tym fajne, to ta laseczka na samym początku...
Nie rozumiesz ironii? jesteś katolikiem i nie masz dystansu? czy miałeś lobotomie i wycieli Ci obszar mózgu odpowiedzialny za poczucie humoru?
Cytat:
czy miałeś lobotomie i wycieli Ci obszar mózgu odpowiedzialny za poczucie humoru?
ja chyba tego obszaru nigdy nie miałem. sorry ziomek
taki troszeczkę humor na poziomie kawałów o pierdach
Ja podobnie - i od razu odpowiem na pytanie kolei siwego. Katolikiem nie jestem - a żart wydał mi się dupny jakiś. Nie wiem skąd te 4 piwa, chyba od ludzi, którzy mają to coś w mózgu.
żenaada.
Porażka... ciekawe jak ocenili by poczucie humoru autora tego nagrania w krajach muzełmańskich gdyby coś takiego nagrał... Pewnie "dla jaj" autora i aktora nabili by go na pal albo ukamienowali, ale oczywiście w Polsce jest tolerancja, nie?
to jest jakieś tabu czy coś, bo nie rozumiem? są ludzie z których się nie wolno śmiać? i niby dlaczego tak ma być? ta aluzja o muzułmańskim kraju to całkiem do dupy była. mamy się porównywać do takich pojebów religijnych? JPII stanie się teraz takim katolickim Mahometem i o każdą karykaturę Polscy politycy będą się kłócić na arenie międzynarodowej, tylko pogratulować...
ano piwo, na pohybel
jebac katoli butelkami od jaboli
Hrimgrimnir napisał/a:
dlaczego komuś kogo nie lubisz życzysz wszystkiego najlepszego?
GMDJ1202 napisał/a:
Porażka... ciekawe jak ocenili by poczucie humoru autora tego nagrania w krajach muzełmańskich gdyby coś takiego nagrał... Pewnie "dla jaj" autora i aktora nabili by go na pal albo ukamienowali, ale oczywiście w Polsce jest tolerancja, nie?
ta, taka tolerancja, że jak ktoś wrzuci tu zdjęcie śmiesznego araba, to na wstępie dostaje 50 piw za to, że jest arabem i 20 komentarzy o tym co byście zrobili arabom.
a z naszego papy śmiać się nie można przecież...
żeście się ku.rwa rozpisali, jak by nie było ciekawszych tematów ;p
-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]
jaabaa napisał/a:
to jest jakieś tabu czy coś, bo nie rozumiem? są ludzie z których się nie wolno śmiać? i niby dlaczego tak ma być? ta aluzja o muzułmańskim kraju to całkiem do dupy była. mamy się porównywać do takich pojebów religijnych? JPII stanie się teraz takim katolickim Mahometem i o każdą karykaturę Polscy politycy będą się kłócić na arenie międzynarodowej, tylko pogratulować...
Śmieje się z Ciebie i twojego komenta.
HAHAHAHAHAHA...buhahahahihihohohahahauhuhuhuhaaaa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów