Mam coś dla was łakomczuchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SolAngelica napisał/a:
Za latające bezmózgie yeti wpierdalające się bezmyślnie pod koła zawsze krata piwa.
Przecież w tym filmiku większość zdarzeń była z winy kierowcy. Bezmózgie yeti nigdy się nie nauczą, że nie wyprzedza się na przejściu dla pieszych i to, że jeżeli jest znak dzieciaka z lizakiem to trzeba zachować szczególną ostrożność i spodziewac się, że jakiś dzieciak wtargnie na drogę.
@Bright, czyli chcesz powiedzieć, że zawsze a przejściu włazisz na jezdnię bez rozgladania się? Bez stuprocentowej pewności, że przejdziesz na drugą stronę? Ani pasy, ani znak dzieciaka z lizakiem nie dają nikomu nieśmiertelności. Jeśli ktoś się wpierdala przed rozpędzoną co najmniej tonę żelastwa, nie biorąc pod uwagę, że mogły zawieść hamulce, szyba zaparowała, albo zwyczajnie ktoś zapierdala trzecią dobę za kierownicą "bo szef kazał", to jest bezmózgiem, bo żaden wyrok sądu mu życia nie przywróci.
SolAngelica napisał/a:
Za latające bezmózgie yeti wpierdalające się bezmyślnie pod koła zawsze krata piwa.
większość wypadków, to wyprzedzanie na przejściu dla pieszych lub nadmierna prędkość. wystarczyłoby zwolnić i wbić sobie do łba: ktoś zatrzymuje się lub zwalnia przed przejściem dla pieszych, to go nie wyprzedzasz/omijasz, ale także zatrzymujesz się.
no ale ty i tobie podobni wolą zapierdalać ile fabryka dała, prawda...?
2:16 #kobiecalogika - jedzie na ciebie auto? zamiast przyspieszyc, zsiadaj z roweru
I bardzo kurwa dobrze(w wiekszosci przypadkow)
Pieszy to nie pierdolona swieta krowa i pierwszenstwo ma ale do grobu co najwyzej.
Zamiast sluchawki w uszach smartsron w dloni i dioldo w dupie patrzec co sie dzieje do okola i uzyc tego jebanego mozgu a nie wszystko na kierowcow...
Pieszy to nie pierdolona swieta krowa i pierwszenstwo ma ale do grobu co najwyzej.
Zamiast sluchawki w uszach smartsron w dloni i dioldo w dupie patrzec co sie dzieje do okola i uzyc tego jebanego mozgu a nie wszystko na kierowcow...
Mnie to zawsze wkurwia, jak jest dwupasmówka. Jeden na jednym pasie się zatrzyma, bo przepuszcza dzieciaka, które leci przez środek ulicy, ale ten na drugim pasie, nie może tego widzieć. Ten pierwszy przyczynia się do takiego zdarzenia.
Co nie zmienia faktu, że w większości takich wypadków piesi są sami sobie winni.
Co nie zmienia faktu, że w większości takich wypadków piesi są sami sobie winni.
Za część tych zdarzeń odpowiedzialni są kierowcy z kamerką, którzy na ruchliwej drodze decydują się nagle kurwa zatrzymać, bo jakiś baran stoi 3 m przed przejściem. Co więcej, baran wejdzie na przejście i nie wyjrzy zza auta czy drugi pojazd wyhamował tylko bezmyślnie kontynuuje przechodzeni. Skutkiem tego jest jego piękny lot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów