Mam coś dla was łakomczuchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pogromcababilonu napisał/a:
Mam coś dla was łakomczuchy
Om-nom-nom Dziękować.
Wielce zacne.
P.S
W 0:16 mało brakło a nie dobiegliby.
Za latające bezmózgie yeti wpierdalające się bezmyślnie pod koła zawsze krata piwa.
w 1:10 koleś widząc ludzi wchodzących na pasy chyba jeszcze przyspieszył, cyka blyat
w takim momencie niektórym by się przydało 7 żyć....
Nie lubię kiedy w dziecko samochód uderza, reszta to bezmózgie istoty którym ktoś wbił do głowy że są niezniszczalni, innego wytłumaczenia dla tych z filmiku nie widzę.
Wincyj proszę
ja rozumiem, że jeden debil z drugim wyprzedzają na przejściach, zapierdalają itp., ale jakim debilem bez wyobraźni i jak pusty łeb trzeba mieć, by ładować się pod rozpędzone auta? Ciężko łeb obrócić i spojrzeć? I co z tego, że wina kierowcy i że pójdzie siedzieć - wyjdzie i będzie dalej sobie żył. Pieszy natomiast będzie gnił już od dawna w ziemi.
ruscy to przekurwy i piesi i kierowcy
Tak się kończy przebieganie przez jezdnię i debilne przeświadczenie, że jest się niezniszczalnym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów