Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekaj, czekaj.... co niby ruskie spierdoliny umysłowe mają wspólnego ze słowianami...?
Wszystko, Słowianie to już taka grupa etniczna, stworzona do zabijania i przemocy, ruskie najgorsze, to fakt... ale większość Słowian ma do tego tendencje. Żydzi natomiast są stworzeni do oszukiwania, krętactwa, donoszenia i ograbiania po cichu innych nacji oraz do ludobójstw a żółtki do pracy, zapierdolu i okrucieństwa, każda grupa etniczna ma swoje demony. Ja nie jestem rasistą, klasistą, czy innym sistą, ja jestem mizantropem, nienawidzę wszystkich ludzi z każdego narodu po równo... zresztą, z wzajemnością.
Wszystko, Słowianie to już taka grupa etniczna, stworzona do zabijania i przemocy, ruskie najgorsze, to fakt... ale większość Słowian ma do tego tendencje. Żydzi natomiast są stworzeni do oszukiwania, krętactwa, donoszenia i ograbiania po cichu innych nacji oraz do ludobójstw a żółtki do pracy, zapierdolu i okrucieństwa, każda grupa etniczna ma swoje demony. Ja nie jestem rasistą, klasistą, czy innym sistą, ja jestem mizantropem, nienawidzę wszystkich ludzi z każdego narodu po równo... zresztą, z wzajemnością.
cyryl27.wordpress.com/2020/02/29/rosjanie-i-ukraincy-nie-sa-slowianami/
No i chuj. Dwóch mniej. Jeden do piachu drugi do celi.
Czyli same plusy... CMENTARZ
No i chuj. Dwóch mniej. Jeden do piachu drugi do celi.
Jeden do piachu , a drugi na Ukrainę a tam do piachu ( albo mobilnego krematorium)
Czekaj, czekaj.... co niby ruskie spierdoliny umysłowe mają wspólnego ze słowianami...?
Niestety rozczaruje Cię, ale Rusini należą do narodów wschodniosłowiańskich
pl.wikipedia.org/wiki/Rusini
Słowianie to już taka grupa etniczna, stworzona do zabijania i przemocy, ruskie najgorsze, to fakt... ale większość Słowian ma do tego tendencje.
Bo germanie to są łagodni jak baranki
Tacy nie skłonni do przemocy, że z mordu zrobili przemysł...
A anglosasi? W czasach kolonialnych pełni miłosierdzia.
A w dupę se wsadź wikipedię. poczytaj trochę, bo wychodzisz na debila.
Chujanskich. Ruscy nie maja nic wspólnego ze Słowianami.
Od kiedy Słowianie maja takie swiniskie skośnookie ryje jak małpy?
Słowianie kończyli się na Ukrainie. W kacapii występowali nielicznie a jedynie dzielili ze Słowianami trochę kultury i wierzeń.
Jak na Ukrainie stał juz rozwinięty Kijów to w Moskwie kopali pazurami jamy w ziemi, wąchali sobie dupy i wyli do księżyca.
Kacapy nadgonily później rozwój min dlatego ze sa wyjątkowo bestialską prymitywna nacja która wszystko osiąga dzięki kradzieży. Napadli od zawsze na wszystkich, okradali do cna.
Bandyckie plemie które powinno zniknąć z powierzchni ziemi.
Czy ruskich powinno sie stawiac na równi z czarnymi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów