📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tą kurwę z okienka też powinni zamknąć
Tyle energii ma to powinni go przymusowo wysłać na rozpoznanie terenu na Ukrainie. Ruskie by miały jedną mordę do utrzymywania mniej, a Ukraińcy by poćwiczyli strzelanie z rakiet w mały cel.
Pewnie dostanie kare śmierci, ma pecha że mieszka w kacapowie, gdyby urodził się w Norwegii, to dostał by 10lat, w celi nowy Xbox, a wyszedłby po 5 latach, za dobre sprawowanie. Kara śmierci poprzez powieszenie, powinna być najlepszym wyborem, tanie, praktyczne rozwiązanie, Szkoda marnować kulę, a już tym bardziej energię elektryczną albo gaz na takiego śmiecia.
takie filmiki mogą powstawac tylko w słowianskich narodach , nie smiejta sie bo u nas tak samo jak i w kilkunastu innych slowanskich krajach , takie mamy uroki
Co za burek podwórkowy...
Zawsze trzeba wiedzieć z kim się wystaje na ulicy. Jak go znał to pewnie wiedział że to czub. Jak go nie znał wcześniej to nie powinnien wystawać z podpijaczonym menelem, ktory wygląda na czuba.
ej dobra, ale typ sebix, stoi z bandą sebixów, czego oczekuje? jakiego honorowego traktowania ? czy współczucia jak odleci ? no błagam, siebie warte śmieci ludzkie.
DariuszKalafior napisał/a:
takie filmiki mogą powstawac tylko w słowianskich narodach , nie smiejta sie bo u nas tak samo jak i w kilkunastu innych slowanskich krajach , takie mamy uroki
Czekaj, czekaj.... co niby ruskie spierdoliny umysłowe mają wspólnego ze słowianami...?
Właśnie tak się to robi. Dobra robota
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów