chyba go nie zauważył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
policjant wyjebał się o śpiącego kolegę.
Hahahaha rozjebał mi konstrukcje
Sadole, kurwa u Was też tak jest, że całe to skurwysyństwo zawsze leży tam gdzie nie ma oświetlenia w nocy? Dwie jebane latarnie są wyłączone tylko po to, żeby nie było widać tego gówna... U mnie w "mieście" są dwa takie miejsca i dwie "awarie" prądu...
Czy to sprawka jest Szatana, czy przypadek proszę Pana? ...
Czy to sprawka jest Szatana, czy przypadek proszę Pana? ...
To są rzeczy zwiększające bezpieczeństwo i zmniejszające ilość wypadków
@konrad7348988
z tego co mi wiadomo przeszkoda tego typu musi mieć obowiązkowo oznakowanie poprzedzające jej wystąpienie włącznie z odległością do przeszkody od miejsca postawienia znaku. Więc teoretycznie nawet przy "awariach" prądu w okolicznych latrniach, czytając zgodnie z przepisami znaki powinieneś być świadom co Cię czeka. Ale oczywiście żyjemy w dzikim kraju więc wszystko jest możliwe.
z tego co mi wiadomo przeszkoda tego typu musi mieć obowiązkowo oznakowanie poprzedzające jej wystąpienie włącznie z odległością do przeszkody od miejsca postawienia znaku. Więc teoretycznie nawet przy "awariach" prądu w okolicznych latrniach, czytając zgodnie z przepisami znaki powinieneś być świadom co Cię czeka. Ale oczywiście żyjemy w dzikim kraju więc wszystko jest możliwe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów