W Dagestanie psy nie lubią skuterzystów.
Kierowca skutera nie przeżył zderzenia z betonowym ogrodzeniem.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za spowodowanie smierci wynien pasezer....
btw jakby ktos nie widzial ciagnał w prawo, na motocyklu wystarczy nacisnac na podnozki w wylowac skret
tutaj cala masa cielska powyzej pasa nadawala kierunek jazdy i za h🤬ja tego nie skorugujesz zanim kukla z tylu sie nie naprostuje
0:19 ciekawa ozdobe mial frajer przy skuterku
Tak, to wina psów, a nie motop🤬dy zap🤬lającej przez próg spowalniający.
A psy też dobre, tak to leciały ale jak zobaczyły efekty to konsternacja " ale żeśmy burdelu narobili"
Porządne pieski piwko dla nich co sobie mają żałować
płot jak zapora przeciwczołgowa
0to
2022-07-12, 0:07
Czy psy pójdą siedzieć ?
Lewackaglupota napisał/a:
0:19 ciekawa ozdobe mial frajer przy skuterku
Nie wiem o czym mówisz. Co tam jest? Ja nie widzę.
Z................w
2022-07-12, 6:40
Jadę skuterem psy mnie gryzą
jadę bmw psy tulą ogon
?
Myślę że kask na 99% uratowałby tu życie
Myślę, że jakby zwolnił przed progiem zwalniającym to by pasażer nie stracił równowagi
Skuterzyści do piachu, kundle na smalec
Po c🤬j tak zap🤬lał? Mur stał spokojnie i żyje!
Tam nie bez potrzeby był ten próg zwalniający...K🤬a nawet jak się omija w ten sposób jakimkolwiek jednośladem powinno się znacznie zwolnić a ten zap🤬la na pełnej cały czas...
Nie pamiętam dokładnie jak jest w Polskim prawie ale chyba to jest tak że trzeba zwolnić do 20 km/h ale możliwe że p🤬le głupoty tak czy siak 90% z tego typu filmików nie powinno wsiadać na nic mechanicznego... a jak już coś to prawo jazdy co rok egzamin czy dalej kuma o co chodzi...