📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
MT-Eden robi prawdziwy DUBSTEP a nie dubstepujki
Góry są kurwa piękne.
@2up PRAWDZIWY DUBSTEP???? czlowieku wlasnie przez takich jak ty ta muzyka jest taka zjebana, MT-Eden robi prawdziwy dubstep? nie no az ci piwo za pierdolenie takich farmazonow dam, moze sie napijesz i zamkniesz.
Dzięki za piwo - tobie też leci, bo akurat lać mi się chciało. Może wyskoczysz ze skittelsem, że robi prawdziwy DUB? Dla mnie tacy jak benga rusko, nero i mt-eden będą robić prawdziwy dubstep. Słucham tego gówna od 8 lat a ty sie nasłuchałeś w vivie.
dback napisał/a:
Dzięki za piwo - tobie też leci, bo akurat lać mi się chciało. Może wyskoczysz ze skittelsem, że robi prawdziwy DUB? Dla mnie tacy jak benga rusko, nero i mt-eden będą robić prawdziwy dubstep. Słucham tego gówna od 8 lat a ty sie nasłuchałeś w vivie.
jak dla mnie charakterystycznym elementem dubstepu jest drop, ktorego u tego mt kogos tam zupelnie nie ma. fakt faktem jest to jakis dubstep, noisia machinegun 16 bit remix, to jest prawdziwy dub
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów