📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne widoczki, ale ta muzyka za chuj do tego nie pasuje.
Klipy generalnie są ok, tylko czy tu jest na nie miejsce? To jest sadistic.pl, czy jakieś forum hellokitty albo innego niedojebaństwa? Bo ni ato sadolskie, ani w żaden inny sposób "ciężkie". Proponuję dołożyć jako trzeci film z pierwszej komunii świętej
z dobrą oprawą dźwiękową =)
No chyba Cię pojebało.
ֺ napisał/a:
Hie hie, dubstepik.
jedynie to mnie dziwi o prócz tego, że nie jest to film na ten portal to to, że jakość jest spoko
dobry film.. ukazuje ogrom tej planety.. a takich jest więcej we wszechświecie:)
muzyka jak najbardziej ok choć widziałbym tu jeszcze inny kawałek.
B. Hicks
muzyka jak najbardziej ok choć widziałbym tu jeszcze inny kawałek.
Przyklad: sadistic.pl/warsztaty-dla-kobiet-vt95321.htm
Mt Eden jest świetny ale bardzo wtórny
ale i tak go uwielbiam
ale i tak go uwielbiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów