Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Jak Pan Jezus to lecę na łep na szyję....

00:00
-00:11
Download
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2023-11-19, 22:36 20
Szkoda księdza. To ludzie, którzy poświęcają swoje życie dla innych. Nawet swojej chaty nie mają, bo w każdej chwili jak podpadną, dostaną list z miejscem nowego zamieszkania.
A w domu starości dla księż jest jak w więzieniu...

Mam księdza w rodzinie, facet cierpi niemiłosiernie, ale do ludzi się uśmiecha. Dla nich w sumie żyje...
Zgłoś
Baronessa 2023-11-19, 22:41 15
Mszalne za mocno wjechało...
Zgłoś
Aaltonen 2023-11-19, 22:43 88
smc napisał/a:

Szkoda księdza. To ludzie, którzy poświęcają swoje życie dla innych. Nawet swojej chaty nie mają, bo w każdej chwili jak podpadną, dostaną list z miejscem nowego zamieszkania.
Mam księdza w rodzinie, facet cierpi niemiłosiernie, ale do ludzi się uśmiecha. Dla nich w sumie żyje...

To niech się pasożyt wypisze z tej watykańskiej mafii robiącej ludziom wodę z mózgu.
Zgłoś
k................8 2023-11-19, 22:46 8
smc napisał/a:

Sadola nie sobie włączy. To i w duszy się uśmiechnie.
Zgłoś
SkoPio1 2023-11-19, 22:46 2
„lecę na łep”

Łep (!), bo się odmienia do kłowa (!)?
>>
Zgłoś
~Dostojny 2023-11-19, 22:49 3
smc napisał/a:

Zgłoś
nowynick 2023-11-19, 22:51 6
"...już wino w ręku drży..."
Zgłoś
k................8 2023-11-19, 22:53 3
nowynick napisał/a:

"...już wino w ręku drży..."

Stary dobry Kukiz
Zgłoś
R................N 2023-11-19, 22:53 28
smc napisał/a:

Oh jaki on biedny… darmozjad niech się za porządną robotę weźmie. Dach nad głową za free, życie za free i jeszcze gosposia.
Zgłoś
piterpiotrek 2023-11-19, 22:54 9
wafelki rozsypał
Zgłoś
Aaltonen 2023-11-19, 22:59 10
piterpiotrek napisał/a:

wafelki rozsypał

A parafianie i tak wystawiali jęzory, po wafle z posadzki, bo przecież to święte. Hehe
Zgłoś
nafoorany 2023-11-19, 23:07 3
Padł krzyżem.
Zgłoś
pazuzu 2023-11-19, 23:08 35
smc napisał/a:

Chyba Cię pop🤬liło?? Już bardziej mi szkoda Kaczyńskiego który przegrał wybory niż tych starych pedałów w sukienkach. Cale zycie oszukują innych i wyciągaja kasę od ludzi. Masz księdza w rodzinie? Pewnie ojciec?
Zgłoś
ProVVe 2023-11-19, 23:14 5
Haaaaaa i co teraz z tym swietym cialem? Chyba nie wyrzuci co? babusie otwierac aparaty gebowe i pochlaniac???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem