📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zwierzęta podobno w wigilie ludzkim głosem mówią a i halman dodaje sadystyczne materiały. Czy może Cie halman coronawirus zadusić próbuje i w gorączce nie wiesz co czynisz ?
więcej szczęścia niż rozumu, przy śmieciarce lub wywrotce pełnej żwiru, miałaby te nogi rozsmarowane niczym tatar na świeżej bułeczce
jakaś modelka chyba bo widać jak jeszcze sobie fryzurę poprawia pod kamerę
Odchudzanie i przedłużanie nóg w jednym. Kliniki chirurgii plastycznej powinny tę usługę wprowadzić do cennika.
Ja pierdole jak można wleźć prosto pod ciężarówkę .Ma za swoje. Zasada ograniczonego zaufania dotyczyć powinna też pieszych
Prawidłowo. Tępa dzida.
Jasny chuj, czy Ci ludzie nie mają za grosz instynktu samozachowawczego? Przecież patrzyła i widziała to auto...
Świetna kara dla głupich toreb, łazących bezrefleksyjnie przed siebie.
Jebane bezmyślne piesze robactwo. Jedyny sposób radzenia sobie z tą plagą zidiocenia, to rozjeżdżanie tych karaluchów.
swampman napisał/a:
chuj tam z nozkami
gorzej chyba z miednica
Ale najgorzej to chyba z wzrokiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów