18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:42

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JebacToGowno 2021-03-08, 10:07 46
Ot kacapowo. Jeden kacap zapierdala mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zapierdala. A małe kacapiątko wpierdala się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zapierdala. Kacap kacapa kacapem pogania.
Zgłoś
Payan 2021-03-08, 10:14
JebacToGowno napisał/a:

Ot kacapowo. Jeden kacap zapierdala mimo że inny kacap lizie mu pod koła. Drugi kacap lizie pod koła mimo że inny kacap zapierdala. A małe kacapiątko wpierdala się pod koła mimo że inny kacap lizie a jeszcze inny zapierdala. Kacap kacapa kacapem pogania.

Ot, codzienność w kacapowie.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-03-08, 10:31 1
Tak to jest,jak się uwierzy za bardzo w technikę i bachora na zdalnej smyczy trzyma.
Zgłoś
A................r 2021-03-08, 10:40 15
ja bym był dumny z mojego synka, gdyby wylądował na głównej
Zgłoś
jimiq 2021-03-08, 11:04 5
Nic mu nie będzie ma ruski kombinezon
Zgłoś
xXx5226 2021-03-08, 11:11 1
To kolejnego pokolenia bystrych inaczej w tym wypadku nie będzie .
Zgłoś
Tetrix 2021-03-08, 11:22 1
Lekcji mu się nie chciało robić, ot co qwa
Zgłoś
ojcieckogut 2021-03-08, 12:19 9

Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.
Zgłoś
GangTrap 2021-03-08, 12:35 1
ojcieckogut napisał/a:

Wina ojca, zawsze jak się z dzieckiem przechodzi przez ulicę, to trzyma się je za rękę. Zwłaszcza jak przechodzi się w miejscu niedozwolonym.

A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja pierdole jak wy kurwa zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyjebało każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-03-08, 13:04
GangTrap napisał/a:

A te schody to dokąd prowadzą? Chyba durniu do przejścia dla pieszych. Ja pierdole jak wy kurwa zgrywacie świętych zza kierownicy. Żeby wam tłoki wyjebało każdemu który nie zwalnia przed przejściem dla pieszych.

Schody mogą prowadzić do przystanku, który jest umiejscowiony zbyt blisko hipotetycznego przejścia dla pieszych. Z drugiej strony, są tam znaki, na których nie widać co widnieje. Z trzeciej strony to w końcu kacapowo więc wszystko jest możliwe.
Zgłoś
LaChupacabra 2021-03-08, 13:12 5
Zasada bycia rodzicem jest taka, że dzieci należy traktować jak debili. Powtarzam: tylko traktować, ale nie mówić im tego i być dla nich miłym. Wtedy wszustko będzie dobrze i unikniemy takich sytuacji.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-03-08, 15:58 2
ANALizator napisał/a:

ja bym był dumny z mojego synka, gdyby wylądował na głównej

Gadasz, jak typowy homoseksualny przedstawiciel lewicy. Nawet spoko te twoje żarciki. Łap piwo i chuj ci w tyłek.

GangTrap napisał/a:

Gdzie ty tam kurwa przejście dla pieszych widzisz? Schody owszem, ale przejście dla pieszych (pasy na ulicy) to chyba sobie w głowie wymyśliłeś... Czas do okulisty, albo do psychiatry się udać.

JebacToGowno napisał/a:

Pierdolisz tam... Wystarczyło gówniaka za ręke trzymać.
Zgłoś
sard 2021-03-08, 17:40
Sadol uczy, że niezależnie czy czarne gówno, ciapate, żółte, ruskie czy polskie - jeśli to baba to zawsze zapierdala pod jadący pociąg/autobus/dorożkę/traktor/samochód/motorówkę/skuter/tramwaj/rower/ciężarówkę (niepotrzebne skreślić korektorem na monitorze). Po prostu jeśli chodzi o łeb to zjebane są od małego do śmierci uważając, że zamiast zatrzymać się to dokurwią lepiej niż Usain Bolt
Zgłoś
pieckamm 2021-03-08, 18:59
oj ojciec ojciec... brak wyobrazni.... ehh
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem