📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a jakby było pozwolenie na broń jak w USA to by panstwo mogło odpowiedziec "pierdolcie sie", a tak musi samo coś z tym zrobić.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Mam nadzieję, że gdzie dwóch się bije tam trzeci skorzysta i wygra zdrowy rozsądek
aha... jesli ma im pomóc pastwo to może więźniów do kurwy nędzy wysłać? popracuja na swoje 2500 wiktu i opierunku.
aha... jesli ma im pomóc pastwo to może więźniów do kurwy nędzy wysłać? popracuja na swoje 2500 wiktu i opierunku.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Za dotację z unii baluj i się śmiej, aby na wsi było lżej
@up
tak, tylko ty
@up
tak, tylko ty
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki to jestem bardzo ciekaw jak rekoma albo kijami napierdalasz 250-kg dzikie swinie siegajace dorosłemu facetowi do pasa. Nawet majac bron , trzeba mieć pozwolenie na odstrzal. To kurwa niby do kogo maja się ludzie zwracać jak nie do niedojebow co albo zabraniają broni albo jej używania.
Piti1234555 napisał/a:
a jakby było pozwolenie na broń jak w USA to by panstwo mogło odpowiedziec "pierdolcie sie", a tak musi samo coś z tym zrobić.
Nie w tym pojebanym ustroju.
Zajebiesz dzika pałą na swoim podwórku ,-kryminał za klusownictwo.
Kurwa , zieloni , lewactwo i cała reszta gender-chuji , doprowadzą nas do ruiny.
Tak, śmiejcie się, że dotacje dostają i powinni się cieszyć. No ok, dostają dotacje ale dotacjami to raczej my się nie najemy co nie?
Rolnicy są bezbronni prawnie wobec dzików, a debile z nadleśnictwa czy kółek łowieckich powypuszczali tysiące dzików w 2010roku chyba, bo sobie postrzelać kurwa chcieli.
Rolnicy są bezbronni prawnie wobec dzików, a debile z nadleśnictwa czy kółek łowieckich powypuszczali tysiące dzików w 2010roku chyba, bo sobie postrzelać kurwa chcieli.
No i w końcu coś się dzieje. Górnicy, rolnicy, teraz czas na reszte, zróbmy tu kurwa rewolucje w tym kurwidołku.
kurwa debile, kto im bronił się ubezpieczyć. poza tym z tego co wiem to każdy mógł się ubiegać o rekompensatę ale mało kto to zrobił bo trzeba było pismo jakieś napisać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów