Na drugim słychać jak syn dostał konkretny wpierdol od ojca
Na drugim słychać jak syn dostał konkretny wpierdol od ojca
Patus (młody) prowokuje. Później będzie pajacował przed kolegami i kozaczył jak on to ma źle w domu.
Zacznie rapować i wybierze sobie pseudonim artystyczny typu Mata czy inne Nicki Minaj...
Tym Nicki Minaj mnie rozjebałeś
Ludzi, którzy w taki sposób wykorzystują przemoc fizyczną trzeba utylizować.
Chuj mnie obchodzi to, czy dzieciak jest winny niechodzenia do szkoły czy nie. Takie tematy załatwia się inaczej.
Jedyne co potrafi ojciec-patus to wrócić do domu, zajebać trzy Harnasie i wyładowywać złość na dzieciaku za swoje spierdolone, bezsensowne życie.
A wszystkim kurwom, które pieją peany na cześć tego skurwysyna, wielki chuj w dupę.
Jeśli jeden z drugim, szmaciarz, nigdy chyba prawdziwego lepa nie dostał na ryj.
Ten tutaj dostaje od ojca. W domu. Od gościa, który ma być wzorem.
Tfu na was.
Jakie to, kurwa, wszystko mądre. Jaki poziom dyskusji, coż za niezmącona akceptacja dla jebanego oprawcy.
Ludzi, którzy w taki sposób wykorzystują przemoc fizyczną trzeba utylizować.
Chuj mnie obchodzi to, czy dzieciak jest winny niechodzenia do szkoły czy nie. Takie tematy załatwia się inaczej.
Jedyne co potrafi ojciec-patus to wrócić do domu, zajebać trzy Harnasie i wyładowywać złość na dzieciaku za swoje spierdolone, bezsensowne życie.
A wszystkim kurwom, które pieją peany na cześć tego skurwysyna, wielki chuj w dupę.
Jeśli jeden z drugim, szmaciarz, nigdy chyba prawdziwego lepa nie dostał na ryj.
Ten tutaj dostaje od ojca. W domu. Od gościa, który ma być wzorem.
Tfu na was.
Już się pospinałeś? No to biegusiem zmieniać gacie, bo konkretnie poszło po zaworach.
Jak dziecko ma problemy z przedmiotem to może korepetycje, a jak nie to powiedzieć mu, że nie zda i tyle. Jego życie, jego wybory.
Po głosach tych ludzi słychać, że oni normalni nie są.
„Nie widzę na oko”. Wchodzenie do kibla, zero prywatności, przekraczanie granic. Mnie ojciec też mówił „wypad z baru”, zawsze jak chciałam się kapać lub weszłam, by się załatwić. Nieudacznicy życiowi, wyżywają się na dziecku.
Bym chyba chuja młotkiem utłukł we śnie, jakby był na miejscu tego chłopaka. Strasznie mu współczuję, potem będzie mieć rozjebaną psychikę i skończy jako pojebany oprawca jak ojciec albo odwrotnie będzie totalną ofiarą życiową bez własnego zdania z problemami lękowymi.
Utkaj tak p*izde ciebie nie tłuki a powinni starzy młotkiem o plecach jebac. Nie znasz sytuacji to na chj piszesz takie rzeczy krwo jebna.
Ten chłopiec ile ma lat? 13/14? Ogólnie syn i to jakieś dwa kompletne zjeby. Przydało by się obu "podregulować" bo we łbach mają gówno.
W filmie mówią że kończy w kwietniu więc jest w klasie maturalnej. Czyli 17/18 lat ma
Jakaś pizda ten Jego syn, ja bym takiej presji nie wytrzymał, jeszcze atak podczas srania, zamknąłbym się w kiblu, podtarł szybko dupsko żeby się klockiem nie pobrudzić i chyba zęby bym mu powybijał. A co do chodzenia do szkoły to chyba każdy normalnie myślący człowiek wie, że ta szkoła ci na chuj potrzebna, nie musisz mieć wykształcenia wyższego czy nawet szkoły zawodowej skończonej aby dawać radę w życiu z pracą, wiem bo sam tak żyję, nie liczy się świadectwo, liczy sie co potrafisz, jakie masz umiejętności jeśli chodzi o pracę a szkoła to tylko strata czasu, oczywiście nie mówię o takich podstwach jak nauka czytania, pisania, analizowania itp. Poprostu na chuj mi wiedzieć kurwa że kiedyś były dwie wojny światowe
No spoko tylko Ty tego gnojka nie znasz a rodzice znają. Może wiedzą że nic nie potrafi i chcą żeby skończył szkole. Większość tych chujków urodzonych po 2004 to jakieś nieudaczniki posiadające dwie lewe ręce nie umiejące napompowac koła w aucie.
A sory nawet prawka nie robią bo mają ubery i tramwaje
Jakaś pizda ten Jego syn, ja bym takiej presji nie wytrzymał, jeszcze atak podczas srania, zamknąłbym się w kiblu, podtarł szybko dupsko żeby się klockiem nie pobrudzić i chyba zęby bym mu powybijał. A co do chodzenia do szkoły to chyba każdy normalnie myślący człowiek wie, że ta szkoła ci na chuj potrzebna, nie musisz mieć wykształcenia wyższego czy nawet szkoły zawodowej skończonej aby dawać radę w życiu z pracą, wiem bo sam tak żyję, nie liczy się świadectwo, liczy sie co potrafisz, jakie masz umiejętności jeśli chodzi o pracę a szkoła to tylko strata czasu, oczywiście nie mówię o takich podstwach jak nauka czytania, pisania, analizowania itp. Poprostu na chuj mi wiedzieć kurwa że kiedyś były dwie wojny światowe
No spoko tylko Ty tego gnojka nie znasz a rodzice znają. Może wiedzą że nic nie potrafi i chcą żeby skończył szkole. Większość tych chujków urodzonych po 2004 to jakieś nieudaczniki posiadające dwie lewe ręce nie umiejące napompowac koła w aucie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów