Na drugim słychać jak syn dostał konkretny wpierdol od ojca
Na drugim słychać jak syn dostał konkretny wpierdol od ojca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co młody odpierdala że ojciec z matą maja go tak dość?
Nagranie jest przycięte... Na początku ojciec mówi do syna:
O: Rucham twoją matkę
S: Ja też
Można dużo mówić nie znając sytuacji..
Sam mam dwójkę dzieci, ogólnie grzeczne, ułożone ale mające swoje źle dni i człowiek już czasami nie wytrzymuje, tylko że ja dzieciaka jednego czy to drugiego nie napierdalam.
Słuchając tego, mimo że nie jestem zwolennikiem kar cielesnych na dzieciach, to przypomniało mi się jak ojciec mnie napierdalał skórzanym pasem, albo kablem od tv to były kurwa czasy i patola, ale wtedy chociaż wiedziałem, żeby zanim coś znów odpierdole to zastanowię się dwa razy, także ten tego
Ja czasem wydrę mordę ale raczej rzadko się to zdarza. Napierdalanie dziecka to porażka. Chłopak jest odbiciem tego w jaki sposób został wychowany. Matka brzmi jak typowa Karyna co obciąga za łyk Amareny.
a próbowałeś się chociaż wziąć za naukę? Zaskocz ojca, przynieś same piątki to ci jeszcze flaszke postawi, wydaje sie spoko ziomkiem któremu zalezy zeby cos z ciebie wyrosło
Dobrze pierdolniety jesteś. Dla takiego sadysty jak on, wystarczy byle pretekst. Dzieciak nie ma ani chęci ani motywacji do nauki, nie dziwie mu się zresztą. Najgorsze jest, że jeszcze się takiego skursywyna popiera wśród takich jak wy. Ha tfu. Żeby wam ktoś tak kiedyś obił mordę z byle powodu podczas srania
I tak powinno być. Nie byłoby tyle pizd w rurkach.
Lepiej zostać rycerzem ortalionu ...normalny ojciec uczy syna jak nie być pizzda i nie musi go tak traktować oczywiście nie mówię że wpierdol to coś złego ale nasze dzieci są odzwierciedleniem samych nas i przeżyć których doświadczyły a jak tatuś wali przez 17 lat Bronka prEd tv i nagle mu się przypomniało że ma syna który wali w huja z buda i nie zda bo nauczycielka sie pofatygowala i przyszla do
rodzicow ktorych nigdy nie widziala na wywiadowce to właśnie później są takie koperkowe afery ... jakby miał jaja to syn by go szanował... nie raz dostałem wjebano od starego choć wiem że mógłbym mu dojebac ,ale nigdy nie podniósł bym na niego ręki No wpierdol zawsze był zasłużony i była z tego wyciągnięta nauka także jebac was patologiczne ścierwo w czoło tępym nożem
a dla tego dzieciaka to potrzeba wiele... od współczucia aż do wychowania na nowo.
Nie wiemy czy gówniak się w kiblu nie zamknął bo mu stary odciął internet i ten się zamknął w kiblu po złości.
A jak ojciec wparował to jeszcze mu wali teksty jak do psa "Wyjdź stąd. Bo sram". A potem jeszcze jakieś "Ty jesteś pojebany?"
Taki niewinny kwilący dzieciak nie używałby takich słów.
A drugie nagranie też z klasycznej pogadanki po wizycie w szkole gdzie ojcu się dowiedział jak jego syneczek spierdala z lekcji.
I gówniak zamiast zamknąć pysk i wysłuchać gorzkiej pogadanki ojca to jeszcze pyskuje i mądrzy się co ojciec powinien.
A jak już ojcu jest w krytycznym momencie to mu wypierdala z tekstem "W normalnej rodzinie".
No i potem zdziwko, że ojciec wziął klapka i mu przypierdolił.
Bo nawet nie widzimy jak wygląda ten straszny atak ojca. A młody kwili jak by mu Ruskie robiły tulipana.
Na koniec dodam tak od serca, że życzę temu rudemu cwaniakowi co nagrywa po cichu ojca i wrzuca do neta żeby jego rodzicom odmówili opieki nad nim i żeby trafił do domu dziecka. ZObaczymy czy wtedy będzie taki wyszczekany jak się skończy internecik, dobre jedzonko i inne wygody.
I w kij w oko wszystkim gadającym o bezstresowym wychowaniu. Jak dzieciaka wychowacie bezstresowo to potem będzie płakał jak ktoś w internecie napisze, że są tylko dwie płcie.
Ojciec do utylizacji
A szczerze mam nadzieje ze młody w pewnym momencie sie wkurwi weźmie nóż i kurwy we snie zajebie po to jest chore kurwa
jebany kurwa upoś pierdolony
I w kij w oko wszystkim gadającym o bezstresowym wychowaniu.
To trzeba mieć na imię Karyna żeby uważać że nienapierdalanie dzieciaka oznacza bezstresowe wychowania, weź kurwa powiedz że to bait.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów