Wrzucam jeszcze raz, bo wczoraj opisu nie dałem i zostało usunięte. Tak więc zacna scena z Ojca Chrzestnego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby kręcili za 10 lat to by było "nietolerancyjni homofobiczni chrześcijanie" zamiast czarnych zwierząt.
Ojciec chrzestny z lketorem...? nie dziekuje. (nie czepiam sie, ale ten film po prostu musi byc w oryginale)
Zgadzam się z przedmówcą.
Urok tego filmu polega również i na specyficznym akcencie jakim mówią włoscy mafiozi.
Nie wspomnę o beznadziejnym tłumaczeniu tego fragmentu.
Urok tego filmu polega również i na specyficznym akcencie jakim mówią włoscy mafiozi.
Nie wspomnę o beznadziejnym tłumaczeniu tego fragmentu.
"nawet nie wysililes sie zeby poszukac tego fragmentu ktory tu juz kiedys zawital" rzeklbym
,,Ja też nie popieram narkotyków. Latami dopłacałem ludziom ekstra, by to zostawili. Ale naraz ktoś mówi: „Mam prochy. Zainwestuj 3 tysiące, a po dystrybucji dostaniesz 50”. Temu nikt się nie oprze. Więc wolę to kontrolować, dbać o poziom. Nie chcę tego w pobliżu szkół, handlu z dziećmi. To wielka infamia. My sprzedajemy tylko kolorowym. To zwierzęta, więc po co im dusza?" - tak brzmiał oryginał
Bradley93 napisał/a:
Najlepszy film w historii filmów.
Nie.
A poza tym, chciałeś chyba powiedzieć "w historii kina".
Serio, jest ktoś na świecie kto nie widział tego filmu piętnaście razy? Albo choćby raz?
Kurwa, mać ten film to jest ARCYDZIEŁO, naprawdę Francis F. Coppola odwalił kawał dobrej roboty, przekładając książkę na ekran.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów