Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
Cytat:

Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką

USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.

Dodałem napisy PL na samym dole.

W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.

00:00
-08:08
Download

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawlogen 2025-03-28, 20:36 1
Urwał bym k🤬ie łeb i nasrał do szyi......
Zgłoś
mauser 2025-03-28, 20:41 1
niech zastrzeli k🤬isko . poswiecił bym się . Syn by zrozumiał
Zgłoś
AlCapone 2025-03-28, 20:46 4
Kto chce sobie poczytac w oryginale, jak odj🤬o temu teczowemu scierwu w Kaliforni, to wystarczy wpisac w wyszukiwarke "Jeff Younger case".

A dla sadoli, ktorzy pielegnuja nasza piekna mowe artykul po polsku z najnowsza aktualizacja:
pl.aleteia.org/2025/01/30/ojciec-przeciwko-systemowi-wstrzasajaca-walk...

W telegraficznym skrocie, to ojciec stracil wszelkie prawa rodzicielskie przed amerykanskimi sadami, a matka rozpoczela chemiczna kastracje chlopaka w 2024 roku. Cale szczescie Trump w styczniu 2025 zakazal prawnie tych rzeznickich procedur!

Pytanie czy dla chlopca z filmiku nie jest juz za pozno?
Zgłoś
Kordian40i4 2025-03-28, 20:51
Jak USA wynegocjuje pokój, to też będzie wprowadzać LPG ukraincom, ale w sumie to h🤬j im w dupe
Zgłoś
zn506 2025-03-28, 21:09 2
Geraldinio napisał/a:

już w to wierzę. P

Przecież to oczywiste fakty. Poszukaj w necie jest taka dziewczyna, której cycki obcieli idali testosteron, bo lubiła na drzewa się wspinac z chłopakami. Dopiero w wieku 18 lat uświadomiła sobie co jej zrobili. Lewactwo boi się jej jak ognia - występuje tylko u prawicowców - Petersona. Jest więcej takich - tylko w TVNie nie usłyszysz. Tak jak pewnie w Simona Mola byś nie uwierzył albo że Biedroń matkę bił, albo że Szejna Jachire p🤬lił i przyp🤬olił.
Zgłoś
Insaner 2025-03-28, 21:20 3
Dobra fajnie, jakiś randomowy gość gada przed kamerą w piwnicy. Nie ma pokazanej matki, jakieś dziecko na wielkim zoomie mówi że jest dziewczyną.

Gdzie są jakieś artykuły w prasie, materiały wideo z jakiejś telewizji (przypominam, że w USA wygrali obecnie republikanie i taki temat podchwyciliby w moment). Źródła?
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2025-03-28, 21:47
Jeśli to nie kolejny fejk konserwatystów,(jest ich sporo w necie) to jawne sqrwysyństwo. Sam mam córkę trans, od 12 roku wiedziała że coś jest nie tak, ale nam powiedziała dopiero w wieku 20 lat jak sama chodziła do lekarzy i poradni przez 3 lata. I teraz mam córkę.
Zgłoś
ComradeMichail 2025-03-28, 21:54 1
Siriuz napisał/a:

P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.

Jakby obu tym Żydkom płacili 10 dolarów od tranzycji dziecka to by inną politykę prowadzili, ale szekel dla ciebie dobry goju!!

00:00
-00:04
Download
Zgłoś
DariuszSanitariusz 2025-03-28, 22:03 2
Geraldinio napisał/a:

Taaaa już w to wierzę. Prawicowi sk🤬ieńcy mają coraz większą wyobraźnię w tworzeniu fejkniusów. To jak za komuny radio Erewan podało, że rozdają mercedesy na placu czerwonym. Z tą tylko drobną różnicą, że nie w Moskwie a w Petersburgu, nie mercedesy a rowery i nie rozdają a kradną

Weź zamknij tego ryja już.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-28, 22:11 1
Skoro i tak ma iść do pudła to po c🤬j się ograniczać
Ostatnio u nas banderowiec dostał 5 lat za zabicie autem 17 letniego chłopaka , a nie miał kwitów i akurat pisał sms więc ja nic nie sugeruję, ale ojciec powinien zagrać va banque
Zgłoś
alchemik80 2025-03-28, 22:12
czy wy niewidzicie

jak was ia wali
Zgłoś
adriel 2025-03-28, 22:13 2
Radio Erewan na całego
1. Facet ma dwóch synów (bliźniaków) z których jeden identyfikuje się jako dziewczyna
2. "Chemiczna kastracja" to tak naprawdę blokery dojrzewania, których działanie jest odwracalne
3. Cały proces ma na celu dać dziecku czas na zastanowienie i ewentualną zmianę zdania, przed bardziej radykalnymi zabiegami
4. Trzeba rozpocząć terapię zaburzonego dziecka przed okresem dojrzewania, żeby potem nie trzeba było radykalnych kroków podejmować
5. Niektóre zmiany w okresie dojrzewania są nieodwracalne - chodzi o to żeby do nich nie doszło
6. Jak już wspomniałem, działanie tych środków da się odwrócić, niektórych alternatyw niestety nie (np. samobójstwa zaburzonego nastolatka)
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 22:19 1
bleblebator1 napisał/a:

...choc oryginał nagrania usunięto z jewtuba.

Aha, no to ślepo wierzę w każde twoje słowo. Bo co mi pozostało, skoro nie da się sprawdzić.
Zgłoś
metyoo 2025-03-28, 22:23 1
ten świat staje się coraz smutniejszy!
Zgłoś
metyoo 2025-03-28, 22:23
ten świat staje się coraz smutniejszy!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem