Cytat:
Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką
USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i
fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.
Dodałem napisy PL na samym dole.
W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Urwał bym k🤬ie łeb i nasrał do szyi......
niech zastrzeli k🤬isko . poswiecił bym się . Syn by zrozumiał
Kto chce sobie poczytac w oryginale, jak odj🤬o temu teczowemu scierwu w Kaliforni, to wystarczy wpisac w wyszukiwarke "Jeff Younger case".
A dla sadoli, ktorzy pielegnuja nasza piekna mowe artykul po polsku z najnowsza aktualizacja:
pl.aleteia.org/2025/01/30/ojciec-przeciwko-systemowi-wstrzasajaca-walk...
W telegraficznym skrocie, to ojciec stracil wszelkie prawa rodzicielskie przed amerykanskimi sadami, a matka rozpoczela chemiczna kastracje chlopaka w 2024 roku. Cale szczescie Trump w styczniu 2025 zakazal prawnie tych rzeznickich procedur!
Pytanie czy dla chlopca z filmiku nie jest juz za pozno?
Jak USA wynegocjuje pokój, to też będzie wprowadzać LPG ukraincom, ale w sumie to h🤬j im w dupe
Geraldinio napisał/a:
już w to wierzę. P
Przecież to oczywiste fakty. Poszukaj w necie jest taka dziewczyna, której cycki obcieli idali testosteron, bo lubiła na drzewa się wspinac z chłopakami. Dopiero w wieku 18 lat uświadomiła sobie co jej zrobili. Lewactwo boi się jej jak ognia - występuje tylko u prawicowców - Petersona. Jest więcej takich - tylko w TVNie nie usłyszysz. Tak jak pewnie w Simona Mola byś nie uwierzył albo że Biedroń matkę bił, albo że Szejna Jachire p🤬lił i przyp🤬olił.
Dobra fajnie, jakiś randomowy gość gada przed kamerą w piwnicy. Nie ma pokazanej matki, jakieś dziecko na wielkim zoomie mówi że jest dziewczyną.
Gdzie są jakieś artykuły w prasie, materiały wideo z jakiejś telewizji (przypominam, że w USA wygrali obecnie republikanie i taki temat podchwyciliby w moment). Źródła?
Jeśli to nie kolejny fejk konserwatystów,(jest ich sporo w necie) to jawne sqrwysyństwo. Sam mam córkę trans, od 12 roku wiedziała że coś jest nie tak, ale nam powiedziała dopiero w wieku 20 lat jak sama chodziła do lekarzy i poradni przez 3 lata. I teraz mam córkę.
Siriuz napisał/a:
P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.
Jakby obu tym Żydkom płacili 10 dolarów od tranzycji dziecka to by inną politykę prowadzili, ale szekel dla ciebie dobry goju!!
Geraldinio napisał/a:
Taaaa już w to wierzę. Prawicowi sk🤬ieńcy mają coraz większą wyobraźnię w tworzeniu fejkniusów. To jak za komuny radio Erewan podało, że rozdają mercedesy na placu czerwonym. Z tą tylko drobną różnicą, że nie w Moskwie a w Petersburgu, nie mercedesy a rowery i nie rozdają a kradną
Weź zamknij tego ryja już.
Skoro i tak ma iść do pudła to po c🤬j się ograniczać
Ostatnio u nas banderowiec dostał 5 lat za zabicie autem 17 letniego chłopaka , a nie miał kwitów i akurat pisał sms więc ja nic nie sugeruję, ale ojciec powinien zagrać va banque
czy wy niewidzicie
jak was ia wali
Radio Erewan na całego
1. Facet ma dwóch synów (bliźniaków) z których jeden identyfikuje się jako dziewczyna
2. "Chemiczna kastracja" to tak naprawdę blokery dojrzewania, których działanie jest odwracalne
3. Cały proces ma na celu dać dziecku czas na zastanowienie i ewentualną zmianę zdania, przed bardziej radykalnymi zabiegami
4. Trzeba rozpocząć terapię zaburzonego dziecka przed okresem dojrzewania, żeby potem nie trzeba było radykalnych kroków podejmować
5. Niektóre zmiany w okresie dojrzewania są nieodwracalne - chodzi o to żeby do nich nie doszło
6. Jak już wspomniałem, działanie tych środków da się odwrócić, niektórych alternatyw niestety nie (np. samobójstwa zaburzonego nastolatka)
bleblebator1 napisał/a:
...choc oryginał nagrania usunięto z jewtuba.
Aha, no to ślepo wierzę w każde twoje słowo. Bo co mi pozostało, skoro nie da się sprawdzić.
ten świat staje się coraz smutniejszy!
ten świat staje się coraz smutniejszy!