Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:47
Cytat:

Mamusia powiedziała mi, że jestem dziewczynką

USA, California.
Ojciec będzie szedł do pierdla za to, że nie chce zapłacić alimentów na chemiczną i fizyczną kastrację syna ponieważ matka chce mieć córkę.

Dodałem napisy PL na samym dole.

W pewnych przypadkach uważam, że zabójstwo osoby która krzywdzi nasze dziecko jest zrozumiałe.

00:00
-08:08
Download

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlCapone 2025-03-28, 22:28 2
alchemik80 napisał/a:

czy wy niewidzicie
jak was ia wali

"ia" to osiol robi pacanie jeden
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 22:29
Siriuz napisał/a:

P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.

Jakie trzeba mieć klapki na oczach żeby nie widzieć, że kto jak kto, ale ten stary pierdziel Trump ma na to wszystko wyj🤬e.
I nie p🤬l, że Musk ma traumę, bo syn-córka i tak dalej. Widać, c🤬jowym ojcem był, a cele też ma inne. To wszystko to teatr dla debili.
Zgłoś
AlCapone 2025-03-28, 22:33 2
adriel napisał/a:

Radio Erewan na całego
1. Facet ma dwóch synów (bliźniaków) z których jeden identyfikuje się jako dziewczyna
2. "Chemiczna kastracja" to tak naprawdę blokery dojrzewania, których działanie jest odwracalne
3. Cały proces ma na celu dać dziecku czas na zastanowienie i ewentualną zmianę zdania, przed bardziej radykalnymi zabiegami
4. Trzeba rozpocząć terapię zaburzonego dziecka przed okresem dojrzewania, żeby potem nie trzeba było radykalnych kroków podejmować
5. Niektóre zmiany w okresie dojrzewania są nieodwracalne - chodzi o to żeby do nich nie doszło
6. Jak już wspomniałem, działanie tych środków da się odwrócić, niektórych alternatyw niestety nie (np. samobójstwa zaburzonego nastolatka)

Najlepszy jest pkt 3 haha Jeblem! "Trzeba dac dziecku czas na zastanowienie i zmiane zdania" ty wez juz lepiej nie p🤬l tych kocopolow
Zgłoś
mianas 2025-03-28, 22:36
Siriuz napisał/a:

P🤬lone lewactwo. Jest szansa, że Trump z Muskiem to główno zatrzymają. Właśnie przez takie coś Musk się zaangażował w politykę.

To nie jest dobre Rafał jak wygra zrobi wszystko dla dziewki .. Po co mu siurak ?
Zgłoś
mun66 2025-03-28, 23:03 2
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Kiedyś też wybrali kogoś takiego jak Trzaskowski, potem biejat i teraz mają p🤬lnik. Jeszcze zatęsknicie za tym PiSem.

Nie, nie zatęsknimy za mafią PIS. Trzaskowski zmienił komuś płeć? Przypomnij mi.
Zgłoś
Sidyk 2025-03-28, 23:15
Zgłoś
Nome 2025-03-28, 23:34 1
Geraldinio napisał/a:

Taaaa już w to wierzę. Prawicowi sk🤬ieńcy mają coraz większą wyobraźnię w tworzeniu fejkniusów. To jak za komuny radio Erewan podało, że rozdają mercedesy na placu czerwonym. Z tą tylko drobną różnicą, że nie w Moskwie a w Petersburgu, nie mercedesy a rowery i nie rozdają a kradną

to jest prawda, wielokrotnie o tym czytałam, matka przeprowadziła się do Kalifornii, że móc dawać hormony dziecku, w Kalifornii jest to niestety dozwolone, dla mnie dawanie dzieciom hormonów, żeby zatrzymać dojrzewanie to są po prostu tortury, nie potrafię zrozumieć czemu to oni robią dzieciom
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-03-28, 23:46 3
mun66 napisał/a:

Nie, nie zatęsknimy za mafią PIS. Trzaskowski zmienił komuś płeć? Przypomnij mi.

Hostel dla pedałów lambda
Muzeum querr
Festiwal Filmowy LGBT i spektakle typu „THREESOME”
Jakieś spektakle typu "Co lesbijka ma w słoiku"dziesiątki takich
Wspieranie parad równości.
Dziesiątki innych bzdur zbokopodobnych...

Przyglądając się drodze tego "postępu" na zachodzie to, To tylko wstęp do zmieniania płci u dzieci kilkuletnich.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 23:55
Nome napisał/a:

to jest prawda, wielokrotnie o tym czytałam, matka przeprowadziła się do Kalifornii, że móc dawać hormony dziecku, w Kalifornii jest to niestety dozwolone, dla mnie dawanie dzieciom hormonów, żeby zatrzymać dojrzewanie to są po prostu tortury, nie potrafię zrozumieć czemu to oni robią dzieciom

Abstrah🤬jąc od tematu, jeśli chodzi o prawo, to ten amerykański system bardzo mi się podoba. Każdy stan decyduje po swojemu co jest legalne, a co nie, czego uczyć w szkołach, do którego miesiąca (i czy w ogóle) legalna jest aborcja, karać śmiercią, czy dożywociem, jakie i na co wydawane podatki i tak dalej. Nie podoba ci się, przenosisz się do innego stanu. I nie jest w stanie zmienić tego nawet Trump, bo władza centralna tak daleko nie sięga.

O, jak bym chciał coś takiego w Polsce. Niech Podlasie zakazuje aborcji, a Wielkopolska legalizuje marihuanę. Każdy miałby wybór, mógłby mieszkać w systemie, który mu odpowiada. A nie, że paru dupków w Warszawie narzuca 38 milionom to samo prawo próbując zadowolić wszystkich i w końcu nikt nie jest zadowolony. Decentralizacja byłaby zajebista.

[ Dodano 2025-03-29, 00:03 ]

Muzeum querr
Przyglądając się drodze tego "postępu" na zachodzie to, To tylko wstęp do zmieniania płci u dzieci kilkuletnich.

Argument w stylu: "zapalisz marihuanę, skończysz z pokłutymi żyłami".
Albo w wersji dla ziołosceptycznych: "zaczniesz od piwa, skończysz pijąc denaturat".
Zgłoś
mun66 2025-03-29, 1:15 1

Muzeum querr

Tak, jasne, Jak zobaczysz geja to ci fiut odpadnie.
Zgłoś
rysiu85 2025-03-29, 1:30
Jest na fakenews . pl jest artykuł na temat tej sprawy i nie jest to do końca tak, jak przedstawia ojciec
Zgłoś
bleblebator1 2025-03-29, 1:37
TwójCzarnyPan napisał/a:

Aha, no to ślepo wierzę w każde twoje słowo. Bo co mi pozostało, skoro nie da się sprawdzić.

Specjalnie dla ciebie
wpolityce.pl/spoleczenstwo/654778-eksperymenty-lgbt-na-dzieciach-wywia...
web.archive.org/web/20230709223910/https://www.youtube.com/watch?v=FhIycMvV8vk
Zgłoś
worms84 2025-03-29, 1:39
Siriuz napisał/a:

Jesteś upośledzony?
Zgłoś
Totemiczny 2025-03-29, 2:41
Ale FAKEEE !!! Ludzie takie pierdoły to mentz opowiada na swoich wiecach , co za bzdura !!!
Zgłoś
FavBitch 2025-03-29, 3:10
szubiennica2 napisał/a:

Czy to jest legitna informacja? Proszę o źródła?

tutaj jest

texas-dad-fears-ex-wife-plans-to-chemically-castrate-9-year-old-son/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem