akcja Mateusz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ prawdziwe... gadasz jak w reklamach gdzie zawsze pierwszy wyraz się zgadza, a drugi wsadzają na siłę
Myślałem, że podbiegnie i... " 100 zł za godzinę ".
Zaraz przyjdzie jakiś katol, który powie, że jest ateistą ale wkurwia go ta cała nagonka na kościół.
@up
Jestem "katolem". I nie powiem, rozbawił mnie ten obrazek Piwo nawet dałem
A jeśli chodzi o nagonkę w stosunku do Kościoła... Prawda jest taka, że sam sobie na to po części zapracował. Nie mówię od razu, że każdy ksiądz to pedofil, ale Kościół zbyt słabo walczy z niektórymi księżmi, którzy nimi zostać nie powinni. Również nie wszyscy księża tak mają, ale spora część robi to w zasadzie tylko dla kasy a nie dla jakichś wyższych celów. Znam księży którzy są naprawdę godni szacunku, ale znam księży którzy już dawno powinni być wypierdoleni z plebanii na zbity pysk, bo z nich jest więcej szkody niż pożytku.
Tak naprawdę księżom obrywa się za robactwo które rozpleniło się w nim na przestrzeni wieków. A Kościół nie bardzo sobie daje radę z tym wszystkim. Rozpowszechniona chciwość, czasem chamstwo, i obrywa się nawet tym, którzy chcą zrobić coś dobrego, a takich księży jest wielu.
A jeśli chodzi o finanse, to co roku państwo przeznacza na wyznania 80 mln złotych, i to idzie nie tylko na Kościół katolicki, ale na każde inne legalne wyznanie w Polsce. Problem w tym, że Kościół nie rozlicza się z tego, i wielu opiera się na niewiedzy, a jak o czymś nie wiadomo, to łatwo o naginanie faktów w jedną czy drugą stronę.
Jestem "katolem". I nie powiem, rozbawił mnie ten obrazek Piwo nawet dałem
A jeśli chodzi o nagonkę w stosunku do Kościoła... Prawda jest taka, że sam sobie na to po części zapracował. Nie mówię od razu, że każdy ksiądz to pedofil, ale Kościół zbyt słabo walczy z niektórymi księżmi, którzy nimi zostać nie powinni. Również nie wszyscy księża tak mają, ale spora część robi to w zasadzie tylko dla kasy a nie dla jakichś wyższych celów. Znam księży którzy są naprawdę godni szacunku, ale znam księży którzy już dawno powinni być wypierdoleni z plebanii na zbity pysk, bo z nich jest więcej szkody niż pożytku.
Tak naprawdę księżom obrywa się za robactwo które rozpleniło się w nim na przestrzeni wieków. A Kościół nie bardzo sobie daje radę z tym wszystkim. Rozpowszechniona chciwość, czasem chamstwo, i obrywa się nawet tym, którzy chcą zrobić coś dobrego, a takich księży jest wielu.
A jeśli chodzi o finanse, to co roku państwo przeznacza na wyznania 80 mln złotych, i to idzie nie tylko na Kościół katolicki, ale na każde inne legalne wyznanie w Polsce. Problem w tym, że Kościół nie rozlicza się z tego, i wielu opiera się na niewiedzy, a jak o czymś nie wiadomo, to łatwo o naginanie faktów w jedną czy drugą stronę.
He he he, hi hi hi, ha ha ha, chu chu chujowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów