Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"kurwa drifterzy..." powiedziała motocipa (to tak jak by gówno sie śmiało z rzygów)
Tobie chyba motocyklista do wanny wchodził, że taki monotematyczny jesteś.
"kurwa drifterzy..." powiedziała motocipa (to tak jak by gówno sie śmiało z rzygów)
A ty kin jesteś? Internetowa pajacem.
Może monotematyczny ale się Kurwa nie powtarza.
Fejkiem mi to zalatuje.
Prawie jak twoja płeć.
Gówniaki rozjebały ojcu auto i chłopu drzewko, po to, żeby nabić wyświetleń jakiejś jutubowej motopiździe.
No kurwa, naprawdę wyrafinowany spisek.
Może monotematyczny ale się Kurwa nie powtarza.
Kliknąłem raz wysypalo dwa razy, Kurwa pasuje za odpowiedź?
no na pewno za 5 koła... pokaż mi takie za 5 koła sprawne i w dobrym stanie to kupie kilka. Ta powypadkowa to nawet 5k nie jest warta
Frajer czy gówniak kupi "zdrową polską" za 10k a nawet i za 15, a za sprowadzoną igłę to ohoho ...gdzie nawet 1000 euro na miejscu nie kosztowała. Normalna cena między tymi co znają temat i się znają, to 5k za igłę., 3k za średniaka jak ten, a łupy idą w cenie złomu. A teraz przy co-vid to już w ogóle nie ma tematu. Znasz rynek z poziomu konsumenta, czyli nie znasz
gdzie nawet 1000 euro na miejscu nie kosztowała. Normalna cena między tymi co znają temat i się znają, to 5k za igłę.
Tacy znawcy jak ty kupią "igłę" za 5k PLN z przebiegiem poniżej 200k km i bezwypadkową. Od turasa z placu w Berlinie.
janlew to chyba konto Zarebskiego na Sadisticu.
Powiedziała pizda sprzed komputera...
Drugi za rozjebanie samochodu i drzewka.
A trzeci na przyszłość, profilaktycznie żeby więcej takie gówna im do łbów nie wpadały.
Pojęcie o driftowaniu mają ale jedynie w need for speed.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów