📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
janlew napisał/a:
Frajer czy gówniak kupi "zdrową polską" za 10k a nawet i za 15, a za sprowadzoną igłę to ohoho ...gdzie nawet 1000 euro na miejscu nie kosztowała. Normalna cena między tymi co znają temat i się znają, to 5k za igłę., 3k za średniaka jak ten, a łupy idą w cenie złomu. A teraz przy co-vid to już w ogóle nie ma tematu. Znasz rynek z poziomu konsumenta, czyli nie znasz
Jak ktoś się nie zna, to faktycznie muszę uznać że igła stan wyrwie za 5k... Chyba że 5k euro, to można ustrzelić coś zadbanego. Ale cena nic nieznaczny. Nasz rynek jest zalany złomami za które wołają jak za igłę,. Co gorsze, ludzie to kupują...
bisfhcrew napisał/a:
Jak ktoś się nie zna, to faktycznie muszę uznać że igła stan wyrwie za 5k... Chyba że 5k euro, to można ustrzelić coś zadbanego. Ale cena nic nieznaczny. Nasz rynek jest zalany złomami za które wołają jak za igłę,. Co gorsze, ludzie to kupują...
Akurat znam paru handlarzy, a i mechaników na tyle dobrze że wiem jak jest. I ściągają nie tylko z Niemiec a wręcz najrzadziej, ale z Włoch, USA, Anglii, skupują też auta w Polsce. Na niejednym aucie jest zarobek większy niż 50% wartości. Za 1000 euro kupujesz auto które na otomoto wisi po 20k i to bez problemu. No... gwoli ścisłości opisuje sytuacje sprzed co-vida.
Sam wziąłem jedno auto dla zabawy w ten sposób,. kupione po koszcie za 1000 euro + opłaty, a na otomoto stoi powyżej 20k najtańsze. Zresztą dla ludzi z ulicy i nawet stałych klientów, wystawione było za 3000 euro. Tak to działa.
...i to samo jest z kosztami napraw czy używanymi częściami. Wy macie jedne ceny, mechanicy i handlarze między sobą, zupełnie inne. Zresztą tak jest w wielu zawodach. Myślicie że adwokat, adwokatowi, czy lekarz, lekarzowi za wizytę coś płaci? Ot dobra flaszka najwyżej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów