i wez tu sie teraz pokaz w szkole...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
e tam. to jeszcze nic. pamiętam jak w 3 klasie gimnazjum mieliśmy taką dyskotekę na pożegnanie. To się nazywało bal gimnazjalny (choć bal to zbyt duże słowo). Mój ojciec, jak i wielu innych rodziców zgłosił się do pomocy przy tej imprezie, więc kręcił się koło sali w której tańczyliśmy. Kiedy w pewnym momencie dj puszczał drum and bass'y (do tego wszyscy tańczą jakby ich poraziło wysokie napięcie), to nagle ktoś mi mówi, że mam zajebistego ojca. Odwracam się i patrzę, a mój starszy wywija na parkiecie... byłem zażenowany, ale moi koledzy i koleżanki byli zachwyceni
Ja pierdole, ale z co poniektórych z was dzieciarnia... Jesteście młodocianymi moherami jak dla mnie, naśmiewacie się z pozytywnie zakręconego gościa, bo przecież wam nie wypada się tak zachowywać już niee, przecież skończyliście już gimbazjum, to teraz wypada tylko w smokingu chodzić milordzie.
Prawda jest taka, że wiek zależy od wieku duszy i ani wykształcenie, ani ilość krzyżyków w kalendarzu nie powinna zmuszać kogoś do zachowywania się w taki a nie inny sposób. Popadanie w stareotypowe zachowanie czyni z was robociki idące owczym pendem za jakimiś z dupy wyjętymi normami. Zachowywać tak a nie inaczej trzeba się w szkole w pracy w urzedzie czy podczas uroczystości. Czas wolny (na co sama nazwa wskazuje) jest WASZ i spędzajmy go tak jak chcemy, nikomu nic do tego. Jak lubicie udawać kogoś kim nie jesteście, to potem niezauważenie rośnie w was frustracja i stajecie się nieciekawymi bucami.
Jak mnie studenci zobaczyli, że chodze na koncerty punkowe, mimo ze jestem pracownikiem uczelni i doktorantem, to wielkie oczy najpierw, w kuluarach dostali dupościsku "dzień dobry" i te sprawy, wzrok po sobie... to powiedziałem "zastanówcie się, ja 2 lata temu jeszcze studiowałem jak wy, to co się na mnie patrzycie jak na prawie profesora?!"
Tak samo jest z uczniami podstawówki... 20 czerwca - jeszcze grzeczne dzieci, 1 września w gimnazjum nierozumiani buntownicy "starszego pokolenia"
Walczę z tym jak mogę, ale ręce opadają, Polacy są wybitnie bucowym narodem pod względem szufladkowania się w normach wiekowych, jak widzę nieraz jak ludzie się zachowują to wypada tylko powiedzieć
Prawda jest taka, że wiek zależy od wieku duszy i ani wykształcenie, ani ilość krzyżyków w kalendarzu nie powinna zmuszać kogoś do zachowywania się w taki a nie inny sposób. Popadanie w stareotypowe zachowanie czyni z was robociki idące owczym pendem za jakimiś z dupy wyjętymi normami. Zachowywać tak a nie inaczej trzeba się w szkole w pracy w urzedzie czy podczas uroczystości. Czas wolny (na co sama nazwa wskazuje) jest WASZ i spędzajmy go tak jak chcemy, nikomu nic do tego. Jak lubicie udawać kogoś kim nie jesteście, to potem niezauważenie rośnie w was frustracja i stajecie się nieciekawymi bucami.
Jak mnie studenci zobaczyli, że chodze na koncerty punkowe, mimo ze jestem pracownikiem uczelni i doktorantem, to wielkie oczy najpierw, w kuluarach dostali dupościsku "dzień dobry" i te sprawy, wzrok po sobie... to powiedziałem "zastanówcie się, ja 2 lata temu jeszcze studiowałem jak wy, to co się na mnie patrzycie jak na prawie profesora?!"
Tak samo jest z uczniami podstawówki... 20 czerwca - jeszcze grzeczne dzieci, 1 września w gimnazjum nierozumiani buntownicy "starszego pokolenia"
Walczę z tym jak mogę, ale ręce opadają, Polacy są wybitnie bucowym narodem pod względem szufladkowania się w normach wiekowych, jak widzę nieraz jak ludzie się zachowują to wypada tylko powiedzieć
Niezłe dupy w tle. Jest dalsza część?
Freddie Mercury ? Hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów