Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym pierdolil to bym dupa ruszał. Gościowi powinni lep ujebac ale powoli.
Są sposoby ruchania bez dupy ruszania.
chcialbym tylko przypomniec ze to jest sadistic... pierdolone cieple pizdy ...
Woooooow ale z ciebie kozak, wyrazy szacunku! To heroiczny wyczyn pisać wysrywy w internecie pod jawnie bestialskim filmikami. Musisz mieć jaja ze stali, na prawdę.
1. wsadzają fiuta w pochwę i ruszają nim jak tłokiem aż do wytrysku
2 nie robią tego w żadnym konkretnym celu
1.To instrukcja, jak spuścić z wentyla. Żeby zapłodnić potrzeba jeszcze jako tako dorozeiniętych plemników. Aż dziw, że natura wyposaża w takowe niektóre jednostki.
2. Po co ruchają to wiem, ale po co zostają ojcami?
chcialbym tylko przypomniec ze to jest sadistic... pierdolone cieple pizdy ...
Kiedyś był. Teraz to obrońcy zwierzątek i dzieci. Jedyny gatunek który doznaje orgazmu od komentarzy, który z nich wymierzył by lepszą karę i czego to by on w ogóle nie zrobił
Nie jestem w stanie pojąć jak można być taką kurwą.
A co ona zrobiła?
Kiedyś był. Teraz to obrońcy zwierzątek i dzieci. Jedyny gatunek który doznaje orgazmu od komentarzy, który z nich wymierzył by lepszą karę i czego to by on w ogóle nie zrobił
Niektórzy ludzie są normalni i mają normalne odruchy i uczucia typowe dla ludzi cywilizowanych. Nie każdy musi się jarać jak to daleko rzucił dzieciakiem
Niektórzy ludzie są normalni i mają normalne odruchy i uczucia typowe dla ludzi cywilizowanych. Nie każdy musi się jarać jak to daleko rzucił dzieciakiem
Może po kilku latach dowiedział się, że to nie jego bombelek Fakt, powinien był za to najpierw zajebać żonie
to co tu robisz?
to co tu robisz?
Żeby móc obejrzeć coś co ma wspólnego z rzeczywistością a nie pierdolone tik toki PaJaCu
Jak bym pierdolil to bym dupa ruszał. Gościowi powinni lep ujebac ale powoli.
"łeb" jak już coś, szanuj język ojczysty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów