📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajniejsi by gość pojechał do Brazylii tam umarł w południowo amerykańskim stylu.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Fajniejsi by gość pojechał do Brazylii tam umarł w południowo amerykańskim stylu.
Przepraszam bardzo ale o czym ty pierdolisz?
Jesse.Pinkman napisał/a:
Przepraszam bardzo ale o czym ty pierdolisz?
Jak bym pierdolil to bym dupa ruszał. Gościowi powinni lep ujebac ale powoli.
Odkrył w sobie olimpijczyka i postanowił wykonać rzut młotem. Ale jebnięty na łeb fest.
może zjadła ostatni kawałek psa i stary się wkurwił
Co za niedojebanie mózgowe. Jak tacy ludzie płodzą dzieci i po co to robią?
chcialbym tylko przypomniec ze to jest sadistic... pierdolone cieple pizdy ...
No darła ryja ale żeby zaraz ją nazywać kurwą?
babazwozu napisał/a:
Co za niedojebanie mózgowe. Jak tacy ludzie płodzą dzieci i po co to robią?
1. wsadzają fiuta w pochwę i ruszają nim jak tłokiem aż do wytrysku
2 nie robią tego w żadnym konkretnym celu
Tatusiowe pizdy dostały wylewu, popcorn lepiej smakuje.
Taka kultura. Płeć żeńska niżej niż pies. Tylko w Europie baby się panoszą i dostają przywileje większe od lgbtq+. Czyli cały świat się myli, 6 mld człowieków, jak izolują babskie plemię, czy to może Europa się myli stawiając je pona wszystkim ? Póki to młode, jędrne to jest uciecha i pożytek. Potem to same problemy. Do pracy też się nie nadają. Gdzie się pojawią to awantury, dzikie akcie. Dwóch facetów wrogów w pracy będzie współpracowało i dbało o interes nadrzędny. Zamknij w firmie babę na kierowniczym stanowisku, to po miesiącu ci ją rozniesie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów