Widać, że dziewczę czerpię radość z otyłego życia. 15 sekundowy film o młodej dziewczynie która promuje ideę otyłości, hedonizmu i reklamuje polskie wędliny. Smacznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Tak się zastanawiam co te grycanki mają w głwiei cała polska się z nich śmieje a one co?, liczą kurwa że im inni zazdroszczą, ja lubię jak kobietka jest krągła ale do chuja bez jaj aż mnie ciary przechodzą jak je widzę, przecież seks z taką to przejebana sprawa nawet murzyn z pałą 30 cm ma małe szanse dostania się do cipki, a i pokazać się z taką to wstyd.
I nie pierdolcie że jestem taki i owaki, bo do takiego stanu 99.9% ludzi doprowadza się przez własną głupotę i brak zahamowań w żarciu, a później łazi taki krówsko i płacze jaka to ona nie szczęśliwa jest bo żaden jej nie chce, ale się kurwa nie pomyśli że należy jeść dwa razy mniej i częściej się ruszać, tylko wpierdala i wpierdala a dupa kurwa i tak w kółko
I nie pierdolcie że jestem taki i owaki, bo do takiego stanu 99.9% ludzi doprowadza się przez własną głupotę i brak zahamowań w żarciu, a później łazi taki krówsko i płacze jaka to ona nie szczęśliwa jest bo żaden jej nie chce, ale się kurwa nie pomyśli że należy jeść dwa razy mniej i częściej się ruszać, tylko wpierdala i wpierdala a dupa kurwa i tak w kółko
Farna niedlugo ją dogoni ;p
Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Te tłuste prukwy to porażka całkowita... Jak one w ogóle mogą się tak lansować w mediach?! Czy którakolwiek z nich osiągnęła coś w życiu? Jest specjalistką w jakiejś konkretnej dziedzinie? To może artystką? Ni chuja. Żadnych umiejętności, talentów... Nic, zero, null.
I takie żałosne spasłe cuś tańczy w telewizji która później żąda, by płacić abonament...
To ja się pytam: za co kurwa płacić ten jebany abonament skoro TVP ma w dupie misję i zamiast puścić coś ciekawego (teatr telewizji czy koncert, coby sobie widz wyrobił dobry gust) wolą zaprosić
zidiociałą, aseksualną i nieświadomą własnej żałosności oraz brzydoty lochę-balerinę
Nosz kurwa!
I takie żałosne spasłe cuś tańczy w telewizji która później żąda, by płacić abonament...
To ja się pytam: za co kurwa płacić ten jebany abonament skoro TVP ma w dupie misję i zamiast puścić coś ciekawego (teatr telewizji czy koncert, coby sobie widz wyrobił dobry gust) wolą zaprosić
zidiociałą, aseksualną i nieświadomą własnej żałosności oraz brzydoty lochę-balerinę
Nosz kurwa!
Grycanka myśli, że jak wyhoduje sobie trzeci podbródek to zostanie kolejną reinkarnacją Buddy
"Ci frajerzy mi za to płacą,he-he-he"
"Ci frajerzy mi za to płacą,he-he-he"
W tych spodniach ten wieloryb wygląda jak pingwin, nie wiem skąd taka dziwna moda, może jestem za stary i nie kumam tych jacykowych trendów.
Ayrton Senna
Popatrzcie czasami na to co wy kurwa wypisujecie. Bo aż żał dupe ściska, a sami rządacie od kogoś akceptacji jak robicie coś niesztampowego.
Wiem, że to zabżmi troche paranoicznie ale zachowujecie się jak pieroleni faszyści. Chcecie aby wszyscy ludzie wygladali identycznie. To co jak ma za duzo kilogramów to przestaje byc człowiekiem?
Popatrzcie czasami na to co wy kurwa wypisujecie. Bo aż żał dupe ściska, a sami rządacie od kogoś akceptacji jak robicie coś niesztampowego.
A wy znowu swoje.. A gdyby tak je pierdolić? Nie, nie dosłownie, nie jesteśmy samobójcami. Po prostu się nimi nie ekscytować, po prostu o nich nie mówić, po prostu po nich nie cisnąć? Może... wtedy znikną? thats so fuckin simple. >.>
Im więcej ludzi publicznie po nich ciśnie, tym więcej ludzi ich broni, tym większe wywołują poruszenie. I zarabiają na was jeszcze więcej.
W TV jak w polityce, coś o czym się nie mówi, schodzi ze sceny >.>
a wgle, to do ubojni i na baleron.
Im więcej ludzi publicznie po nich ciśnie, tym więcej ludzi ich broni, tym większe wywołują poruszenie. I zarabiają na was jeszcze więcej.
W TV jak w polityce, coś o czym się nie mówi, schodzi ze sceny >.>
a wgle, to do ubojni i na baleron.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów