📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby temat smutny, a moim zdaniem to fejk któregoś z Sadoli, i teraz z córką klepią sobie gruchę od ilości piw jakie dostaną za tą wrzutkę.
Bardzo cenny materiał. Śmierć dziecka i to, co z tym związane, wykracza poza możliwości wyobraźni większości z nas. Tu możemy to zobaczyć. Nie wiem jak wy, ale ja po obejrzeniu tego filmiku na pewno trochę łatwiej przetrwałbym taką tragedię.
Nie chciałbym nigdy takiej sytuacji, ale Tuska na opa bym wziął
Dziewczynka nazywa(ła) się Miette Skiller. Miała nieuleczalnego raka mózgu (jakiś rodzaj glejaka atakującego pień mózgu). A film nagrała jej matka, która prowadzi również bloga - miettesjourney. Opisuje walkę córki z chorobą, chce wesprzeć innych którzy mają podobne problemy, itp. Po więcej informacji standardowo - google.
Najwięcej do powiedzenia w komentarzach mają pewnie użytkownicy, którzy mają w profilu "25 lat" - pierdolicie jakieś farmazony czy ją zaliczył to tamto. Ja pierdole ludzie to jest jego dziecko. Nie mówię, że każdy ma płakać nad tym ale kurwa trochę ogłady. Sami pewnie stękacie przez tydzień jak wam kot czy pies zdechnie a na Sadolu wielcy ruchacze wszystko wiedzący idźcie wy w pizdu...
Ta dziewczynka była pewnie na coś ciężko chora. Ojciec wygląda na załamanego i rozbitego ale pogodzonego z tym.
Tylko jak się tu pogodzić z śmiercią kilkuletniego dziecka ?
Smutny filmik...
Tylko jak się tu pogodzić z śmiercią kilkuletniego dziecka ?
Smutny filmik...
Chyba jedyny materiał na tym portalu, za którego nie jestem w stanie dać piwa...
Pierwszy film na Sadisticu na którym się popłakałem.
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-08-26, 22:59 ]
Pizduś
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-08-26, 22:59 ]
Pizduś
@up, czytasz komentarze? Nikt nie dywaguje o tym, że jakby posuwał ją delikatniej to by przeżyła, nikt nawet nie napisał że potencjalna dobra dupa się zmarnowała. Siedzą pizdeczki i płaczą.
@up dajesz pierwszy, wszyscy czekają na takiego kogoś jak Ty
Dziewczynka wygląda jakby miała wenflon na lewej ręce, więc pewnie była ciężko chora.
Mam dzieciaka w takim wieku, dla mnie to, co na filmie, to niewyobrażalny dramat. Jeżeli bym się nie powiesił od razu, to zachlałbym się na śmierć w ekspresowym czasie.
Mam dzieciaka w takim wieku, dla mnie to, co na filmie, to niewyobrażalny dramat. Jeżeli bym się nie powiesił od razu, to zachlałbym się na śmierć w ekspresowym czasie.
Misiu9316 napisał/a:
Jakim trzeba byś podłym skurw... żeby nagrać takie coś...
99,9 % sadoli chciałoby mieć takie nagranie
Misiu9316 napisał/a:
Jakim trzeba byś podłym skurw... żeby nagrać takie coś...
A może to matka nagrywała? W sumie nie wyobrażam sobie innej ewentualności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów