📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Super tata
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jak byłem młodszy to na podobnym do tego urzońdzeniu ale takim co robi 360, razem z tatą wtedy byłem. Pamiętam tylko że krzyczałem że "Nie chce umierać bo jestem za młody!!" piękne czasy
Podkład dzwiękowy zajebany???
Czyli wszystko w normie, w przypadku zagrożenia - Odłącz zasilanie
Naprawdę nikt nie zauważył że to dziecko to efekt romansu z czarną pałą? Aż dziw łapie
Ludzie, to nie jest jej ojciec.
"Me and my niece want to thank everyone for the shares the likes and the comments. we did not intend to have this video go viral. it was for the sole purpose of view for my family and friends."
"Me and my niece want to thank everyone for the shares the likes and the comments. we did not intend to have this video go viral. it was for the sole purpose of view for my family and friends."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów