📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szanuje zajawkę Aż się popłakałem, przepraszam...
maddog77 napisał/a:
Przykre! Masz jeszcze jakieś autoopowieści?Mój stary jak mi kopa zapodał to miałem symulator lotu ze schodów.
telewizor cały dziecko nie upadlo. Strata czasu xd
Byłem podobnym ojcem... szkoda że to tak dawno i są już takie duże
Nie ważne czy masz 25 czy 45 lat....
I nie ważne czy masz w bicku 40 czy 20 cm...
Jesli twoja siedmioletnia córka daje ci zabawkowy telefon i mówi że to do ciebie
to go kurwa odbierasz.
I nie ważne czy masz w bicku 40 czy 20 cm...
Jesli twoja siedmioletnia córka daje ci zabawkowy telefon i mówi że to do ciebie
to go kurwa odbierasz.
@wulfgarval Ja znam takich "ojców". Wygodniccy jaśniepanowie, którym brakuje jaj, żeby zamienić pewne egoistyczne przyjemności na odpoczynek podczas spędzania czasu z własnym dzieckiem. Safanduły, które znajdą każdą wymówkę, żeby się z dzieciakiem nie bawić. Bardzo łatwo jest wmówić sobie, że zabawa z dzieckiem po całym dniu pracy jest męcząca - a prawda jest taka, że najbardziej męczący dla takich ludzi jest ich własny egoizm. Wychowywanie dziecka jest męczące tylko w jednym przypadku - kiedy rodzic ignoruje pociechę i potem rzeczywiście ma problem, bo wychowuje sobie attention whore.
liczy sie kreatywnosc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów