Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał: "No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wypierdolił..."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wy się tym kawałem zachwycacie a ja nie widzę w nim nic śmiesznego;/ już bardziej się uśmiałem przy kawale z liskiem chytruskiem
No więc, był sobie pewien rolnik i miał on sporo kur w swoim kurniku. Lecz niestety pewnej nocy zakradł sie tam Lisek Chytrusek i zjadł mu całe 6 kur! Następnego dnia rolnik biega zdenerwowany po lesie, szukając sprawcy tego strasznego czynu. Po jakimś czasie natrafia na liska i pyta go:
- czy to ty Lisku Chytrusku zjadłeś mi wczoraj 6 kur?
- Nie - odpowiedział lisek chytrusek
(...)
a tak naprawdę to był on...
No więc, był sobie pewien rolnik i miał on sporo kur w swoim kurniku. Lecz niestety pewnej nocy zakradł sie tam Lisek Chytrusek i zjadł mu całe 6 kur! Następnego dnia rolnik biega zdenerwowany po lesie, szukając sprawcy tego strasznego czynu. Po jakimś czasie natrafia na liska i pyta go:
- czy to ty Lisku Chytrusku zjadłeś mi wczoraj 6 kur?
- Nie - odpowiedział lisek chytrusek
(...)
a tak naprawdę to był on...
@up zaiste zacny dowcip, ale świeży jak zielona kanapka z oczami, która się rusza o_0
Moniok napisał/a:
@up zaiste zacny dowcip, ale świeży jak zielona kanapka z oczami, która się rusza o_0
a czy ja kurwa powiedziałem że to jest nowy dowcip??? Powiedziałem że mnie już bardziej rozbawił
@up..jak chcesz przeczytać najlepsze dowcipy to sobie czytnij top 10 na ten przykład :] ja tylko podkreśliłam, ze twój dowcip jest może i śmieszny, ale nie znam osoby, która go nie zna...
a poza tym, czy ja do Ciebie przeklinam jak z Tobą konwersuję ?
a poza tym, czy ja do Ciebie przeklinam jak z Tobą konwersuję ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów