Chyba za szybko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
To wina tego zjeba co przechodził ale skąd on sie tam znalazł kurwa .
zdawało mi się, że było już raz jako osobny materiał i raz w kompilacji, ale nie mogę znaleźć
osa mu do kasku wpadła
Dziure moze i widac wyraznie, ale to nie ona byla przyczyna tego zdarzenia.
Jak zatrzymasz w 3 sekundzie kiedy motocyklista wyjezdza z prawej strony to widac, ze jeszcze jedzie normalnie. Miedzy 3 a 4 sekunda widac jak daje po heblach. Widocznie sie zagapil i za pozno zauwazyl, ze samochod przed nim sie zatrzymal. Ewidentnie widac jak zbyt mocno przyciska przedni hamulec i mu kolo ucieka przez to wpada w poslizg.
ps
nie jestem ekspertem
Michal13 napisał/a:
To wina tego zjeba co przechodził ale skąd on sie tam znalazł kurwa .
Nie wina tego co przechodzil tylko tego w samochodzie ktory postanowil go przepuscic.
IOI napisał/a:
w drugiej sekundzie widac wyraznie dzure w asfalcie na ktorej prawdopodobnie stracil panowanie na motocyklem.
Dziure moze i widac wyraznie, ale to nie ona byla przyczyna tego zdarzenia.
Jak zatrzymasz w 3 sekundzie kiedy motocyklista wyjezdza z prawej strony to widac, ze jeszcze jedzie normalnie. Miedzy 3 a 4 sekunda widac jak daje po heblach. Widocznie sie zagapil i za pozno zauwazyl, ze samochod przed nim sie zatrzymal. Ewidentnie widac jak zbyt mocno przyciska przedni hamulec i mu kolo ucieka przez to wpada w poslizg.
ps
nie jestem ekspertem
Ewidentna wina kierującego samochodem , nie spojrzał w lusterko . A powinien spojrzeć , zauważyć pojeba na motorze i rozjechać pieszego na pasach .
Lukasz2525 napisał/a:
Ewidentna wina kierującego samochodem , nie spojrzał w lusterko . A powinien spojrzeć , zauważyć pojeba na motorze i rozjechać pieszego na pasach .
Pasów to ja tam nie widzę, jedynie znak! Jaki wniosek? Brak odpowidniej uwagi kierowcy, ale wina leży także po stronie Inspekcji Transportu Drogowego za nieprawidłowe oznaczenie przejścia (mogę się mylić co do instytucji, która za to odpowiada. Wyłamując się sadolowej tradycji uprzedzam, że nie jestem "ekspertę"), co doprowadziło nieuważnego kierowcę samochodu do gwałtownego zahamowania. Wbrew pozorom znaki poziome są bardzo istotne i znacząco wpływają na ruch drogowy.
@up
nie pierdol
masz znaki pionowe i jak jesteś kierowcą to wiesz, że tam jest przejście. Po lewo widać "jeden zebr" reszta się starła. No powinni odmalować, dla bezpieczeństwa i dla takich debili jak ty którzy potrzebują znaku pionowego i poziomego aby zajarzyć co to przed nimi jest
nie pierdol
masz znaki pionowe i jak jesteś kierowcą to wiesz, że tam jest przejście. Po lewo widać "jeden zebr" reszta się starła. No powinni odmalować, dla bezpieczeństwa i dla takich debili jak ty którzy potrzebują znaku pionowego i poziomego aby zajarzyć co to przed nimi jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów