Auto w stanie doskonałym za 2 miesiące mirki wyklepią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mygyry napisał/a:
O chuj ci chodzi skoro jak byk pisze, że na części?
Pewnie Janusz chcial kupic i dupa go boli, bo wlasciciel nie chcial zjechac z ceny
Na części jak na części, ale co tam kurde może być warte 2300zł? Widać że miazga totalna
buoba napisał/a:
Papiery i pole numeryczne...ale co tam kurde może być warte 2300zł?
A Miras i tak zadał pytanie czy da rade wrócić na kołach bo 170zł laweta, a to utopione pieniażki ktorych nie odzyska sprzedając jako nówka po niemcu, lekarzu, rocznik 1938.
Proszę odejść z tym na... kwejka.
Ps.: Najważniejsze, że turbinka sprawna
Ps.: Najważniejsze, że turbinka sprawna
Cytat:
za 2 miesiące mirki wyklepią
Za 2 miesiące to już będzie miało 3 zadowolonego właściciela
Moja może w troche lepszym satnie, ale poszła właśnie za 2300. Sam silnik jeśli sprawny jest warty ok 2000.
@up ślisko, ciemno, wracałem po pracy rozkojarzony i wyjebało mnie na pobocze, które widać w tle. Przedachowało mnie ze 3 razy i zaparkowałem na dachu. Ziemia była przeorana więc w miarę miękko. Ja na szczęście tylko siniaka miałem na głowie.
widać że nowa turbina i sprzęgło były mocno testowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów